Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(ewe;ina

Załamana,

Polecane posty

Gość :(ewe;ina

Witam Was. Jestem wykończona tą sytuacją, na skraju załamania jestem:/ Mam 19 lat za pół roku 20lat uczę się zaocznie, muszę przerwać naukę powód?? brak pieniędzy:( co miesiąc szkoła mnie kosztuję ponad 400zł na moich rodziców nie mogę liczyć przez choroby długi najstarszego brata który teraz się wyrzekł rodzinny sami wiążą ledwo koniec z końcem. Pracowałam jako konsultant telefoniczny zarabiałam 1500zł na rękę przez rok czasu, ale nie mogłam pracować w soboty i zwalniałam się w piątek godzinę wcześniej żeby do szkoły iść, zawszę tą godzinę odrabiałam.Zostałam zwolniona właśnie dlatego że potrzebują osobę uczącą ale i pracującą w soboty:/ A do tego z chłopakiem nie układa się, jest bardzo kochany i w ogóle chcę pomóc ale ja nie chce tej pomocy. Przez moją sytuację wszystko niszczę. Przepraszam że piszę nie składnie ale płaczę jak bóbr, chciałam się wyżalić.

Gość kejtikejti87
hej pomozemy, skad jestes? najlepiej podaj gg albo maila :)

Gość anois262
brat wyrzekł się rodziny a rodzice spłacają jego długi? mozesz opisać tą sytuację?

Gość zegda
kurwa! tę sytuację a nie tą sytuację ludzie studiujecie a takie błędy podstawowe????

Gość wredniucha10
nie stać cię na studia to idziesz do pracy - proste - gdzie jest napisane, że wszyscy muszą mieć wyższe wykształcenie?

Gość a tak a propos
do zegda akurat jesteś w błędzie, tę i tą można stosować wymiennie , a kur...wa niekoniecznie musi być tu użyte:)