Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooooonikaaaaaa

Jak często uprawiacie seks?Czy z moim facetem jest wszystko w porządku?POMOCY!

Polecane posty

Gość moooooonikaaaaaa

Moj facet ma 28 lat.Jest dosc hojnie wyposazony,z czego jestem zadowolona,jego penis jest nie tylko dlugi,ale i dosc masywny.Seks uprawiamy w gumce.Na poczatku jego penis jest zawsze twardy,sztywny,stoi mu tak jak powinien,niestety kiedy zaklada prezerwatywe (zawsze ma z tym problem),to nagle mu flaczeje :( Nie wiem czym to jest spowodowane ... Na dodatek w ciagu dnia mozemy sie kochac sie tylko raz,kiedy ja mam ochote na kolejny seks np.po 3 godzinach,to jego penis nie jest wystarczajaco twardy,jest tak na wpol miekki,nie stoi mu,moge piescic go ustami i jezykiem i na nic to wszystko,bo jemu po prostu juz nie chce stanac ( mimo tego,ze jest napalony i gotowy na seks ).Glupio sie wtedy czuje,bo pieszcze go oralnie,a nawet mu stanac nie chce,mam wrazenie,ze go nie podniecam,robie cos zle :( Nawet nie chce mu stanac,gdy to on piesci mnie oralnie,lize,caluje lechatczke,robi mi dobrze palcem,a mimo to,nie chce mu stanac tak jak powinien :( czy to juz swiadczy o impotencji?a moze go nie podniecam wystarczajaco? pomozcie,bo nie wiem co jest grane ..

Gość ngnttytyt
wcale

Gość moooooonikaaaaaa
I jeszcze jedno - jak juz sie kochamy,to strasznie szybko dochodzi.Prosze,powiedzcie mi w czym tkwi problem,czy tylko ja jestem w takiej sytuacji :(