Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez tak macie

Czy Wy też macie takich znajomych?

Polecane posty

Gość tez tak macie

Gdy coś im się uda, gdy dostaną jakiś "prezent" od losu to od razu sie wywyższają, i tak z Wami rozmawiają, "niby normalnie", ale jednak czuc, że chcą tylko wbić szpilę swoim "słodkim" gadaniem. Eh, właśnie gadałam z taką koleżanką i zabrałą mi całkowicie mój spokój:/

Gość oikujyhgt
I po co się przejmujesz takimi burakami? Niech sobie będą szczęśliwi, jak skończy im się dobra passa, to będą szukać u Ciebie pocieszenia, a wtedy z czystym sumieniem każ im pocałować się w dupę.

Gość Remik Już
Różni ludzie, różne zachowania, to po co przebywasz z toksycznymi?

Gość tez tak macie
Macie rację. Genralnie, ta kolezanka jest taka do cna przyziemna i powiem wrecz, że nudna... Chociaz nie powinnam oceniać innych bo sama mogę być oceniona. Umawia się ze mną na głupią rozmowę na gg przez telefon. Codziennie pytania: Jak sie czujesz? Co robisz? Jakie masz plany? Bedziesz dzis/jutro/ za tysiac lat na gg? chcę pogadać o czymś ważnym (a chodzi o jakaś głupotę). Teraz dostała ofertę stażu, wie, że ja też chcę iśc na staż i pytania: Jak Twój staż? Może wyda się Wam to góniarskie, ale jest bardzo irytująca. Rzdako kiedy mam kase na koncie w telefonie, ona o tym wie. Wie, że nie odpiszę jej, a mimo to kilka smsów dziennie. Muszę ograniczyć kontakt z nią. Ona nie ma znajomych i się nie dziwię bo jest rozrastającym się bluszczem.