Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita10023

brudne myśli...

Polecane posty

Gość anita10023

dowiedziałam się od swojego faceta, że miewa fantazje erotyczne z udziałem innych... niektóre są realnymi osobami, niektóre nie. czy to normalne, żeby facet miał takie napady, kiedy jest w związku z osobą którą kocha? jesteśmy dopiero prawie rok, jeszcze ze sobą nie spaliśmy, mamy po 21 lat. on mnie zapewnia ze mu sie podobam i wszystki jest ok, ale i tak mimowolnie ciągle nachodzą mnie natrętne myśli kiedy widzę ładniejsze ode mnie i mam wizje jak sobie wyobraża że uprawia z nimi seks...moja samoocena sięgnęła już dna...

Gość anita10023
czy to normalne w związku z tak krótkim stażem i mu nie zagraża? co można zrobić, żeby to nie występowało...? może ja po prostu nie wystarczam czy nie spełniam oczekiwań...

Gość matimars
hmmmm coz powiem tak...nie bylbym pewien ze twoj chlopk nikogo nie ma na boku skoro jestescie prawie rok i nic miedzy wami nie bylo a on wyskakuje z takimi propozycjami...wyglada na to ze chyba nie jest taki swiety niestety .....

Facet to facet, musi mieć jakieś fantazje. Skoro tyle czasu żyje 'w celibacie' w co wątpie szczerze to może mieć takie wyobrażenia. Żeby to nie występowało, najlepszym rozwiązaniem będzie spełnianie jego zachcianek, wtedy może przestanie mieć te 'brudne myśli' a i wasz związek będzie dopełniony.

Gość anita10023
tak, jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami i nie robiliśmy jeszcze tego nigdy z nikim, oboje jestesmy specyficzni i bardzo niesmiali. niedlugo chyba do czegos dojdzie, ale to psuje mi zdrowe podejscie do seksu... moze za duzo z tym zwlekalismy dlatego organizm sam tak reaguje...tylko czemu tez na inne, a nie tylko na mnie:( złośliwość hormonów?

Gość []ht[]t['t
To całkowicie normalne .Nienormalne jest że ci o tym powiedział .Jednak taka całkowita otwartość to nic dobrego .

Gość .........,,,............
CIężko zrozumieć facetów... Wiem jendo, ze jakbym byla na Twoim miejscu to nie podobaloby mi sie te fantazje o innych.. Chyba powinnas z nim o tym porozmawiac bo my nie wiemy co mu w glowie siedzi. Albo chcial Ci dac do zrozumienia ze czegos mu brak, nie wiem:/

Gość anita10023
on mówi bo zawsze chce byc szczery, a zapewnia że to pojawia się mimowolnie, tak natrętnie...

Gość To naprawdę dziwne :D
Zaledwie rok jesteście razem a on ma takie myśli? Owszem, facet to facet, czasem sobie spojrzy "okiem konesera" na inną, ale on ma świeżą dziewczynę przy boku- już się zdążył znudzić tak, że ma tak natrętne fantazje o innych??

Gość anita10023
a może to rzeczywiście tylko brak seksu powoduje...