Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjny11111111111111111111

Nienawidze tego kraju

Polecane posty

Gość depresyjny11111111111111111111

Mam już dość życia za 1600 zł, ciągłego strachu przed utratą pracy bo znowu szykują się zwolnienia;( ledwo starcza do 1, na odrobinę luksusu nie ma żadnych szans!!! mam dość tego chciwego i pazernego rządu który łupi nas z ostatnich gorszy a sam sobie przyznaje co miesiąc premie!!! najlepszy przykład mieliśmy kilka dni temu!!! Nienawidzę Polaków bo to chciwy zawistny złodziejski i pijacki kraj, kiedyś babcia mi mówiła że dawniej ludzie byli przyjezdni mili sąsiad sąsiadowi był bliski jak rodzina a teraz kompletna znieczulica i zazdrość panuje!!! W dodatku ta pogoda mnie już kompletnie wykańcza ciągle zimno ponuro pochmurno idealne warunki na depresje;( Rok temu wróciłem po kilkuletnim pobycie z Hiszpanii tam jest mój prawdziwy dom tam mam przyjaciół, tam jest zupełnie inny świat słońce ciepełko, wieczni radośni i uśmiechnięci ludzie mili i towarzyscy! Przyrzekłem sobie że tam wrócę wiem że jest tam kryzys, choć zdecydowanie wole tam klepać biedę wśród prawdziwych przyjaciół niż tutaj!!! Wiem że narzekam ale mnie już rozrywa i musiałem się wygadać

Gość nufjkenf
wygadac sie mozesz ale nic na to nie poradzisz ;) takie zycie tez nie mam pracy ciesz sie ze masz w ogole jakas prace i zarabiasz te 1600 zł w markecie daja 800 zł polowe tego

Gość anois262
zgadzam się z tobą w 100%. ja tez mam zamiar wyjechac gdzies na poludnie jak tylko skoncze studia a w trakcie bede szlifowac język

Gość bezrobotnyyyy
dla mnie 1600 to full wypas:O

Gość gość
chcieliście tuska macie tuska :)

Gość gość
komu sie nie podoba niech spierdla

Gość powaznamlodka
A co zrobilas dla dobra kraju? Jak sie przyczynilas zeby tylko wymagac?? A Skoro w Hiszpanii taki dobrobyt przy 30% bezrobociu to s********j tam 🖐️ nikt cie tu nie trzyma.

Gość gość
Najłatwiej wyemigrować, właśnie o to żydkom chodzi! Nie róbcie tego. :classic_cool:

Gość gość
na ch*j tu wracałeś z Hiszpanii ? :O nigdy bym tak nie zrobił - wolałbym biedować w ESP niz na ryżej wyspie j****ego oszusta

Gość gość
To ja ci powiem mundarlo z 17:19 co autorka zrobiła dla kraju-tyra w nim za 1600 zł i kraj z tego korzysta bo zabiera podatki z jej marnej pensji.Więc wypracowuje mu zysk tępaku. Podziwiam autora bo zarabiam dużo więcej ale wiem że nie każdy może,nie każdy ma warunki Niektórzy sądzą że cebulak znaczy -bidny Pola(cze)k.Dla mnie cebulak to menda pokroju tej " powaznejmlodki"co uja wie o życiu .Żadnej toto emaptii nie ma ,żadnej solidarności z drugim.Nażreć się , ,popier.dolić się ,wysraći wyspać. Polaczek- mentalny cebulaczek Ale do autora mam zastrzeżenie- nie kieruj nienawiści do kraju-tylko do tych nieudaczników co nim zarządzają.

Gość gość
sorry za pomyłkę -oczywiście autor postu-nie autorka:classic_cool:

Gość Karol Smialy
U nas w Warszawie zycie jest piekne, 5000 zl na reke to norma, nowe samochody i mieszkania tez :) dziekuje Tuskowi za to ze uczynil z nas Zachod, klaniam sie nisko Panie Donaldzie !

Gość gość
PO to szansa na sukces

Zalogowałam się specjalnie po to, by odpisać na ten temat :) Też nie przepadam za życiem w tym kraju, za zachowaniem Polaków. Moim marzeniem jest zamieszkać na stałe w Hiszpanii. Nie byłam tam nigdy, ale sporo wiem o tym pięknym kraju(studiuję iberystykę, więc wykładowcy sporo opowiadają). Odliczam dni do ostatniego dnia na studiach. Podobnie jak Ty nie wytrzymuję już z tą pogodą :O Wolałabym znaleźć się na hiszpańskiej ulicy niż żyć w Polsce w luksusie. Mam do Ciebie 2 pytania: 1. W którym mieście w Hiszpanii mieszkałeś? 2. Po co tu wróciłeś???

Gość gość
depresyjny nigdzie nie masz gwarancji że nie utracisz pracy w wyscigu szczurów o coraz wy zsze stołki tak gonitwa jest normą,jedynym największym plusem emigracji do np hiszpanii jest klimat ciepło jezeli rozumiesz co mam na mysli a bedac za granicą widziałam uprziejmośc chec pomocy ze strony obcokrajowców w polsce na nia nie licz chyba że masz wspaniałych przyjaciół co w dzisiejszych czasach jest rzadkością.