Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska Miriam

Czy pamietacie ten polski program?

Polecane posty

Gość Polska Miriam

Hej, Czy ktos z Was pamieta taki polski program gdzie glownym bohaterem byl przystojny mezczyzna i sposrod kilku dziewczyn mial wybrac ta jedna jedyna? Pamietam, ze wybral blad dziewczyne o imieniu Justyna. To bylo cos na podobienstwo programu o Miriam, tylko, ze w Polskiej wersji nie bylo takiej niespodzianki na koniec.

Gość nie pamiętamy...
a "bląd" to "błąd":P BLOND :p

Gość mus gruszkowy
randka w ciemno to była

Gość ddwswfgg
kawalwe do wziecia? czy cos takiego ale czy ja wiem czy on taki przystojny

Gość Polska Miriam
O tak rzeczywiscie to byl program kawaler do wziecia, nie chodzi mi tak o ten program jak o ta Justyne. Poprostu chcialam odnalezc jak sie nazywa i dowiedziec sie co sie z nia dzieje teraz. Wiem, ze przechodzila bardzo powazna nieuleczalna chorobe, zbierala pieniadze na jakies zabiegi w Chinach. Ciekawa jestem czy jej cos te zabiegi pomogly i czy dalo sie zatrzymac rozwoj choroby.

Z tego co wiem nie została z nim. Później on w programie powiedział że powodem była jej zazdrość i częste fochy. Następnie startował do takiej brunetki. Pamiętam jak laski między sobą kłóciły się Izabella i Majka. Jechały po sobie Izabella często jej dokuczała. Później dwie panie wystąpiły w programie Bar

Gość Polska Miriam
Ja znowu slyszalam, ze nie byli razem bo on sie na nia poprostu "wypial", chcial sie tylko wylansowac w programie. Ona ponoc sie naprawde zakochala i ciezko to przezyla. Ale to bylo do przewidzenia, on z bogatej rodziny chcial sie pokazac w tv, a ona co? biedna studentka, wynajmujaca pokoik w Poznaniu bo na nic wiecej jej nie stac. On byl w zwiazku juz przed programem. Zawrocil biednej dziewczynie w glowie i to wszystko. Ten artykul to jakis stary chyba jest bo w nim wspominaja o zbieraniu pieniedzy na zabieg a to bylo daaaaawno temu.