Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izekklakier

mądry mężczyzno porozmawiaj ze mną

Polecane posty

Bardzo chciałabym poznać fajnego ,wolnego,"prawdziwego" faceta.Nie jakiegoś leniwego gołodupca który siedzi cały dzień przed kompem albo tv i myśli ,że jest najlepszym co mi się w życiu mogło przytrafić . Zdecydowanie poznam kogoś kto ma choć odrobinę poczucia humoru, nie jest żonaty i nie ma lepiej ułożonych włosów niż ja... może to dość śmieszni brzmi ale wszyscy wartościowi mężczyźni jakich znam ,są żonaci albo są gejami. jestem puszystą ( nie spasioną) trzydziestolatką. Marzę o dzieciach ale tylko z kimś kto nadaje się na tatę ( dawcy spermy nie szukam). Uwielbiam zajmować się domem , całkiem nie źle gotuję ...... nie wiem tylko gdzie i jak poznać kogoś wyjątkowego....

Gość Elektronikełe ausf.I
aha

Gość Elektronikełe ausf.I
my też jesteśmy przeziębieni i sobie piszemy, lol, męska prowokacjo

nie jadam chipsów i w sumie mięsa podobnie jak Ty debilko. podstarzały sucharze:))) pudło pod 50 leci i myśli,że jest młodziutką laseczką która ma całe życie przed sobą:))) rzygnąć nikt na ciebie już nie będzie chciał i nie pręż się tak bo w twoim wieku to żyłka piedyknie szybciej:)))

bardzo Panie przepraszam ale to jakaś wielka ściema!!! jestem izekklakier ale ta prawdziwa. ktoś podszył się pode,mnie i założył jeszcze raz mój wątek . to nie ja!!!!! nie rozumiem po co ktoś coś takiego robi? ja nie używam takiego słownictwa. można zerknąć w inne wątki z moim udziałem, nie jestem na kafe od godziny tylko od pewnego czasu i nigdy nikogo nie obraziłam:(

Gość gl;gld
kodkfor

Gość prawictwo pospolite141
nie masz urody , nigdy nie znajdziesz sobie faceta

Gość gl;gld
fdgdf

Gość fklfklfkfls;
Widzisz niuniu tylko jest taki problem że po kliknięciu na twój nick i na twojego podszywa wyskakuje ta sama liczba założonych tematów i postów . To nie twoja wina kafe szybko wyciąga z ludzi to co najgorsze .

ja nie wiem o co tu chodzi, fakt ,że nie mam dużego doświadczenia na tym forum . ale szczerze pisząc mam dość . ja taka nie jestem. nie obrażam ludzi i bardzo nie podoba się ingerencja w jakiekolwiek moje dane. nie wiem czyja to wina ale widzę ,że nikt nie ma nad tym kontroli. pozdrawiam i żegnam wszystkich