Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osamina

niskie libido u młodego chłopaka???

Polecane posty

Gość osamina

mam pytanie do Panow chyba szczególnie. od miesiacza spotykam sie z chłopkaiem 20 letnim jestem jego 1 partnerka (mam 25lat) w ciagu tego miesiąca kochaliśmy sie tylko 2 razy (włacznie z 1), bo on jak twierdzi ma małe potrzeby czy to jest mozliwe?

Gość o co sęi
jak trzepie 5 razy dziennie to może tak być. niech odstawi renię, to podskoczy mu chuć.

Gość osamina
pytałam go o to i uważa, ze tego nie robi, więc moze jakas choroba??

Gość osamina
on nie ma problemów z erekcją tylko z ochota na seks

Gość wiolazprzedszkola
pogadaj z gościem, który się zwie AndrogeJ. On podobno umie odblokować takich młodych chłopców. Umie i lubi, żeby było jasne.

Gość minabda
tez sie chetnie dowiem, mam podobna sytuacje

Gość maczuga_herkulesa
On uważa, że tego nie robi???? Znaczy jak? Nie wali konia, czy uważa, że nie wali konia? Bo to może być spora różnica :) Co do samego problemu. Cóż, czy każdy człowiek musi mieć nieustanny popęd? Nie każdy. Tak samo jak nie każdy czuje chęć skakania ze spadochronem, albo np są mężczyźni, których nie interesuje piłka nożna - i jest ich całkiem sporo. Po prostu Twój chłopak nie jest stworzony do seksu i tyle. Ciesz się, że nie jest gejem.

Niech sobie zbada hormony. 😴 Jak wyniki będą w porządku to niech poszuka jakiegoś forum dla aseksualnych i tam żony szuka. :classic_cool:

Może wina leży po twojej stronie, jeśli sex z tobą nie sprawia jemu przyjemności to nie ma ochoty się kochać...