Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndsaaksdasdklnsdldsakn

Nie podobająmi sięmoje nogi

Polecane posty

Gość ndsaaksdasdklnsdldsakn

Tak bardzo chciałabym mieć175 cm wzrostu i dłuuugie, szczupłe, zgrabne nogi... Ja mam tylko 157, jestem niby szczupła, ale jakieśkoślawe mam te nogi :( A wiadomo, na wysokich wszystkie ubrania wyglądająlepiej. Nawet jak mająna sobie tylko bluzęi legginsy to wyglądająsuper. A ja, masakra :O

Gość bcbcxv
odezwij sie na gg jak mozesz:45097868

Gość mmiilami
Nie przejmuj się, ja jestem Twojego wzrostu i też mam krótkie nogi, do tego dość 'mięsiste" ;) Kiedyś ich z całego serca nienawidziłam, ale kiedy zaczęłam spotykać się z moim obecnym chłopakiem, on bardzo mnie dowartościował i teraz już nie złoszczę się, kiedy patrzę w lustro (a nawet na zimę kupiłam sobie skórzane oficerki, czego nigdy wcześniej bym nie zrobiła, bo stwierdziłabym że mam łydki jak balerony :D )

Gość ZawszeCiekawaaa
Kurcze nie wiesz co mówisz.. Ja mam Twoje upragnione 175cm i chciała bym być niższa. Do swoich nóg nic takiego nie mam tylko wydaje mi sie że mam grube łydki. Tzn za grube w stosunku do reszty.. Ja bym chciała być niższa. Chciała bym czasami móc sie czuć taka mała i wg. Mój partner jest niski- niższy ode mnie a jak ubiore szpilki to już wogóle. A ja kocham obcasy!