Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bycmozewciazy

Czy to moze byc ciąża???

Polecane posty

Gość bycmozewciazy

Witam. Z moim chlopakiem współżyję od 2 lat (stosunek przerywany) , z poprzednimi partnerkami też taki praktykowal i nigdy wpadki nie było. Okres powinnam dostać w czwartek / piatek a dzisiaj niedziela a jego jeszcze nie ma. Zrobiłam test - NEGATYWNY. Jedna wyraźna kreska. Kilka dni po ostatnim okresie miałam grypę ( niesamowity bol kosci i stawow , gorączka 38-40 stopni) przez kilka dni. Moze to temu okres sie spoznia? A może za wczesnie na test?? Uprzedzam, ze wiem , ze stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie jednak u nas skutkowalo , wytrysku w środku na 100% nie było.

Gość bycmozewciazy
Up??????

Gość bycmozewciazy
jest ktos??

Gość bycmozewciazy
za ile dni znowu zrobic test??

Gość Loli tta
Spokojnie, jak bedziesz w ciazy to wystarczy ze zglosisz sie przed 10 tygodniem do lekarza.

Gość bycmozewciazy
ja sie nie boje tego, ze nie zdaze zglosic sie do lekarza, tylko czy jest mozliwe ze bez wytrysku i w 3 dzien spozniajacej sie miesiaczki wyszedl test negatywny a jednak jestem w ciazy??

Gość mmiilami
Test powinno się robić rano, dopiero po terminie spodziewanej miesiączki, czyli u Ciebie wygląda na wynik wiarygodny. Czym więcej stresu, tym bardziej okres się spóźnia, więc wyluzuj ;)

Gość ja stosowalam
stosunek przerywany z mezem i byla wpadka po 3 latach, a tez wytrysku w srodku nie bylo, jednak mi testy wychodzily pozytywne z pporannych siuskow w pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki... Zrob sobie jutro test z krwi beta hcg to bedziesz miala pewnosc,w dobrym laboratorium wynik w ten sam dzien...

Gość Loli tta
Moze byc, ze nie wykryje. Poczekaj i zrob za tydzien. Bez stresu, stres tez moze opoznic okres.

Gość mmiilami
btw, bez wytrysku może dojść do ciąży. U niektórych mężczyzn wydziela się tzw. preejakulat, w którym też są plemniki.

Gość ja stosowalam
co co wydawac kase na testy plytkowe, z drugiej strony jak bylas chora to owulka mogla sie przesunac i do zaplodnienia tez mogo dojsc pozniej czego test plytkowy jeszcze nie wykrywa

Gość bycmozewciazy
test zrobilam popoludniu bobo-test aptekarz mi powiedzial, ze nie ma roznicy czy rano czy wieczorem , na ulotce pisze to samo.

Gość aaadele
Skoro test wyszedł negatywny to raczej nie. Powinniście mimo wszystko się zabezpieczać. Ew wyznaczaj sobie dni płodne i niepłodne np mikroskopem owulacyjnym. W dni płodne zawsze się zabezpieczajcie, w dni niepłodne możecie sobie pofolgować.