Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicharka zlosliwa

pracuje w restauracji

Polecane posty

Gość miałam tak samo
polska mentalność :-D wiecie idiotki, że to co robicie świadczy tylko o was, ale widocznie macie w dupie uczciwość. Niestety jesteście tak tepe, ze przez wasze puste mózgi nawet nie prezejdzie mysl, ze CI klienci kretynki dają wam pracę :-O bo bez nich byście siedziały na bezrobociu i wpierdalały tynk ze ścian :-O ale skąd taka refleksja, prawda? bo trzeba mieć odrobinę rozumu w mózgu, którego wy nie macie. Ja na szczęscie mam wrodzone pbrzydzenie do jedzenia na mieście i NIGDY nie jadam, ale wasza postawa jest obrzydliwa i życze wam,aby kiedyś lekarz do którego traficie napluł na szpatułkę, którą wam wsadzi do gardła, albo uzyje tej, którą używał już u 10 ostatnich osób :-D

Gość Christie
Dziwię się, że chce Ci się pracować w takim miejscu. Kiedyś pracowałam w porządnej restauracji i muszę przyznać, że produkty zawsze były świeże. I dobrej jakości. Jedyny problem to higiena personelu. Kucharze w ogóle nie myli rąk. Drapali się po dupie, grzebali w nosie/uszach, a potem układali danie na talerzu. Nie mam złudzeń, że tak jest prawie wszędzie. Większość ludzi to brudasy, taka prawda.

Gość dfgfdgdfgd
"A szef ma kilkadzisiat tysi na miesiąc a oszczędza na wszystkim" wlasnie dlatego ma te kilkadziesiat tysiecy. jakby nie oszczedzal na wszystkim mialby gora kilka

Gość FiFi lanstrumph
ja pracowałam w kilku miejscach typu bar czy restauracja i wiem, że więcej tak naprawdę zależy od kucharzy i kelnerów a nie stricte od szefostwa. Jeśli pracownicy to hołota i niechluje tak jak wy powyżej, to będą serwować łajno ludziom którzy płacą za jedzenie. Dopóki szef się nie zorientuje jakie łajzy i menelstwo zatrudnia.

Gość FiFi lanstrumph
tam, gdzie ja pracowałam zawsze były zgrane ekipy i jak coś się psuło to przez niechlujstwo i zaniedbania pracownika jak zostawienie mięsa na pół dnia w ciepłym miejscu czy coś w tym stylu. A jedna z kelnerek w barze wyleciała po tym jak zażartowała żeby napluć do jedzenia chamskiemu klientowi...

Dlatego trzeba szanować swoje prywatne kucharki zwłaszcza te które myją ręce i są porządne

Tak też pracowałam z taką jedną w biurze co wszystkim gościom pluła do kawy oczywiście włącznie z szefostwem któremu pluła podwójnie! Wyleciała za to z kilku miejsc a od nas wyleciała za buchnięcie szefowi 100z portfela:D

Szef dopiero jak ją wyrzucił zadzwonił do dwóch poprzednich szefów i załamany zeznał nam że już wie ze pił kawę do której pewnie pluła

Nie wiem jak wy ale ja się nigdzie kawy nie napiję mam tak i już.

Gość annawiktoria78
musisz napierd*alac postami :O ? nie mozna wszystkiego w jednym napisac !!!

Gość laleczka 81
w mojej restauracji też wszytko zawsze jest świeże. w końcu ludziom dajemy jeść a nie zwierzakom . co do higieny to takie rzeczy wynosi się z domu . jak się jest wychowanym na brudasa to jako dorosły pewnie ciężko się przyzwyczaić do systematycznego mycia rąk.