Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulo_forta

czy 15miesieczne dziecko moze zapomniec matke???

Polecane posty

Gość dulo_forta

Chodzi o to ze niedlugo ide na cc.. synek zostanie z mezem.. wiem ze pobyt w szpitalu to ok 5-6dni.. boje sie ze jak wróce to mały mnie zapomni :( :( :( nie chce Go zostawiac ;( tak bardzo sie boje :(

Gość jeteryt
chyba nie :) a cc masz zalatwiona?dzo dalas?

Gość dorota765
wydaje mi się że mój by nie zapomniał, ale on straszny cycek jest

Gość cóż......
a mąż nie będzie z synem mógł Was odwiedzić?

Gość dulo_forta
mam wskazanie bo zbyt wczesnie zaszlam w ciaze po poprzednim cieciu.

Gość aaaaaalikaaa
Nie przesadzaj, nie zapomni Cię. To małe dziecko, ale przecież Twoje rozstanie z nim nie będzie trwało wieczność

Gość ehh zapomni
nic nie zapomni przecież to nie rok :o ino pare dni

Gość hrstywy
nie zapomni, spokojnie

Gość dulo_forta
własnie nie bo maly ma ospe.. nie moze z nim wychodzic..:(

Gość dulo_forta
kurcze wiem ze to nie wiecznosc ale od czasu porodu niegdy go nigdzie nie zostawilam i własciwie tylko mnie caly dzien widzi..

Gość Uyfxvhjkkl
Ja byłam w szpitalu 3 tyg, kiedy moje dziecko miało 16 mies. Nie zapomnialo mnie, tylko zrobiło się takie trochę dzikie. Nie rozumialo co się dzieje, ale jak wróciłam że szpitala to mu przeszło.

Gość dulo_forta
troszkie sie uspokoiłam :) ale wciaz obawiam sie czy maz da sobie rade.. do tej pory nigdy sam z nim nie zostawal.. no chyba ze szlam po zakupy:) ale twierdzi ze da sobie rade. no nie wiem.. mam pewne obawy i nie wiem czy to "przeczucie" czy głupie schizy..;)

To witamy w klubie...u mnie ciecie w maju i też synek będzie miał wtedy 17 miesięcy....cały czas szukam info czy nie można rodzić sn....u nas mąż bardzo dużo robi przy synku więc mam nadzieję że sobie poradzi, dodatkowo moją mamę poproszę żeby była z nimi no i szpital blisko więc też będe chciała żeby mnie odwiedzili codziennie....o ile afer nie będzie....bo jak będzie jakieć lamenty odprawiał to jednak lepiej zeby nie przychodzili....kurczę ciężko będzie....:(:(:(A kiedy masz cięcie????

Gość dulo_forta
na poczatek lutego mam sie wstawic..

To już w końcówce jesteś....ja mam jeszcze troszkę czasu i w stresie żyję żeby czasem nie musieć kłaść się wcześniej....daj znać później jak wyrabiasz:):)Bo ja się tego obawiam....:):)O ile znajdziesz chwilkę na włączenie kompa:)

Gość tymooszka
15-miesieczne to juz raczej nie zapomni,zreszta nie bedziesz tam siedziec tygodniami. Latam z corka trzy razy w oku do rodzicow do polski,za kazdym razem na 2 tygodnie. tak jqk widzialam,ze widok meza czyli jej taty po powrocie byl ela niej czyms 'od nowa obcym'(ale bez przesady,nie wszystko od zera,po postu musiala sie kilka godzin oswoic,potem traktowala go tak samo jak wczesniej) ,kiedy miala 6 mcy,a potem 10 mcy,tak w wieku 13-14 miesiecy poznala go od razu . a on i tak jest osoba,ktorabspedza z nia mni czasu niz ja. jesli ty jestes z nim na co dzien non stop,to tym bardziej cie nie zapomni

Gość hmm....hmm...
na pewno nie zapomni, zwłaszcza matki, która z nim do tej pory była non stop. Nie musisz się martwić. Z całą pewnością będzie tęsknił, ale nie zapomni

Gość dulo_forta
mam nadzieje ze znajde czas na właczenie kompa :D

Gość vcbfgbv
wstawić to sie można po alkoholu może stawić?

Gość ojtam ojtam
gdzie ty będziesz miala to cc? standard teraz to 3 doby i do domu - gdzie tam 5,6 dni - jest 1 dzień ten z cc, drugi żeby wstać, 3 zeby siebie ogarnąć już na dobre i 4 wypis

Gość hmm....hmm...
mąż sobie poradzi. mój sobie poradził to i Twój da rade

Przecież to nie możliwe żeby po paru dniach matkę zapomniało, ale gorzej będzie potem, bo będzie zazdrosny o nowe dziecko.