Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zwatpienie2012

Kto ma rację? ja czy on?

Polecane posty

Gość zwatpienie2012

Hej :) chciałabym żebyście spojrzeli na tę sytuację obiektywnym okiem. Ok 2 lata temu poznałam świetnego mężczyznę w pociągu, który był po rozwodzie. Zagadał do mnie, zaczęliśmy się spotykać. Mówił, że nie szukał nikogo, ale kiedy mnie zobaczył była to miłość od pierwszego spojrzenia, że byłam wyjątkowa. Przez te miesiące bycia razem mialam czasem wątpliwości, czy na pewno on chce żebym była tą jedyną. Miałam jakieś przeczucia... Nie ufałam mu. Postanowiłam sprawdzić jego telefon i natrafiłam na kontakt "Iwonka" ze zdjęciem kobiety. Zdjęcie było przysłane na 3 dni od naszego poznania się. Najpierw zapytałam go czy przede mną podrywał w ten sam sposób co mnie inne kobiety. Zmieszał się, pytał o co mi chodzi... Nalegałam, żeby odpowiedział. Zaprzeczył. Powiedział, że tylko mnie tak poznał. Spytałam kim jest Iwonka. Powiedział, że poznał ją w pociągu (tak jak mnie!!!), ale że to ona zagadała, że chciała go spytać o jakieś tam połączenie. Spytałam, po co ci jej numer a tym bardziej zdjęcie??? Dlaczego kłamał, że nasze spotkanie było wyjątkowe, że tylko ja zrobiłam na nim takie wrażenie że zagadał, dlaczego spotykając się ze mną nadal trzyma jej numer i zdjęcie??? Nie umiał odpowiedzieć. Mieszał się, że nie pamiętał że miał jej numer, że zdjęcie mu przesłała ona i on nie wie po co... Zawiódł mnie :( Wiem, ze to było przed naszym poznaniem (ale tylko 3 dni!), ale on mnie kłamał, że nikogo nie szukał, ze tylko ja... Co o tym myślicie? Mam prawo być zraniona? Czy przesadzam?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować