Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjjgjgjjjjgg

Co fajnego mogę sobie kupić?

Polecane posty

Gość jgjjgjgjjjjgg

Uzbierałam sobie w ostatnim czasie jakieś 350zł i postanowiłam kupić sobie za to coś fajnego na poprawę samopoczucia. Nie mam tylko pomysłu, co. :P Doradzicie? Jestem dziewczyną, mam 19 lat. Odpadają ubrania.

Gość w ogromnym przelocie XV
Ja bym sobie kupiła albo kilka książek albo zestaw akcesoriów BDSM.

Gość taka wlasnie jestem
tablet? fajna gre na komputer? na slodcze? na dodatki do ciuchow? na kosemtyki? na wyjazd na wekend typu np malpi gaj czy painbaal ze znajomymi?

Gość oczywiście,
buty albo biżuteria bo tego nigdy dość :)

Gość jgjjgjgjjjjgg
Książki kupuję cały czas i nie wyrabiam z ich czytaniem, więc to też odpada. A BDSM nie mam z kim uprawiać. :D

Gość jgjjgjgjjjjgg
Tablet - nie wiem, po co mi on Gra na komputer - mam za słaby komputer :( Słodycze - to kupuję na co dzień Dodatki do ciuchów, buty, biżuteria - nic z ciuchami! :P ostatnio już za dużo pieniędzy na to wydałam Kosmetyki - nie potrzebuję, kupuję na co dzień to co mi potrzebne Wyjazd - nie mam z kim

Jak dużo czytasz to kup sobie KIndla i dzięki temu zaoszczędzisz później na ksiązkach

Gość w ogromnym przelocie XV
Strasznie jesteś wybredna. :P Może jakiś kurs.

Gość joasiaJoasia7979
ja ostatnio miałam wolne 200 zł, i nie wiedziałam na co wydać :) podobnie jak ty- kosmetyki mam, ciuchów nie chciałam... w końcu za te 200 zł nakupiłam karmy, kocy i zawiozłam do schroniska dla zwierząt może to głupio zabrzmi, ale strasznie mnie to ucieszyło, ta świadomość, że pomgłam innym że zrezygnowałam z jakiejś głupoty dla siebie, a ktoś dostał coś potrzebnego... a Matką Teresą nie jestem, zaznaczam:) nie namawiam też , żebyś całą kwotę wydała na potrzebujących...ale to na prawdę EXTRA UCZUCIE! za te 350 zł możesz kupić sobie coś fajnego ze sprzętu- dobrą prostownicę, suszarkę, depilator czy elekrtyczną szczoteczkę do zebów:)

Gość jgjjgjgjjjjgg
Po prostu mam wszystko, co pod względem materialnym jest człowiekowi do życia potrzebne i chciałabym sobie kupić coś naprawdę ekstra. :) A kurs to spoko pomysł, może się rozejrzę za czymś. A jakichś elektronicznych dziwactw nie chcę, wolę prawdziwe książki. :)

Gość taka wlasnie jestem
tablet po to zeby nie nosic ze soba stery ksiazek :P i zeby sciagac ebooki z internetu :P jak masz za slaby komputer to moze szybszy procesor do komputera i/ lub karte graficzna?

Gość jgjjgjgjjjjgg
Właśnie myślałam, żeby przeznaczyć trochę kasy na cele charytatywne, ale powiem szczerze - wygrał egoizm. Ostatnio przechodzę trudny okres i mam ochotę poprawić sobie czymś fajnym nastrój. Przestałam niedawno suszyć i prostować włosy. ;)

Gość taka wlasnie jestem
elektoniczne ksiazki sa ekologiczniejsze i zdrowsze dla srodowiska nie trzeba scinac drzew dla papieru :P

Gość jgjjgjgjjjjgg
Do komputera raczej sobie nic nie kupię, bo mam laptopa i nawet nie wiem, czy da się w nim wymienić części. Nie znam się na takich sprawach, to nie będę kombinowała.

Gość jgjjgjgjjjjgg
Hmmm, może i pomyślę o takim czytniku... Chociaż nie do końca jestem przekonana.

Gość joasiaJoasia7979
a może przeznacz te pieniądze na siebie? w takim sensie, że idź do dobrego fryzjera, kosmetyczki, może na paznokcie, masaż?:)

Gość taka wlasnie jestem
perfumy dobrej jakości? wibrator? :D lot tanimi liniami do paryza z mama chociazby na wekend?

Gość gjgjkgh
a może wybierz się do jakiegoś super fryzjera? Albo do kosmetyczki na jakieś zabiegi? Może kup sobie jakieś drogie, wyszukane żarcie którego chciałabyś spróbować?

Gość a________5
Niedawno zrobiłam sobie paznokcie żelowe i były takie brzydkie, że po paru dniach sama je zdarłam, podziękuję za powtórkę. :P Do fryzjera mam zamiar się wybrać w najbliższym czasie, ale tylko na podcięcie końcówek, za co zapłacę pewnie z 20 zł. :P Nie chcę żadnej rewolucji na głowie, zapuszczam włosy. A do kosmetyczki też nie bardzo wiem, po co miałabym iść.

Gość jgjjgjgjjjjgg
Oj, sorry, dodałam post pod innym nickiem pod którym pisałam gdzie indziej. Dzięki za propozycje, ale serio nic mnie nie przekonuje, haha. ;)

Gość bnnbn
To może wsadź sobie te pieniądze w doopę i nie zawracaj ludziom głowy, co Ci mamy jeszcze doradzić?

Gość jgjjgjgjjjjgg
Nikomu nie każę doradzać, tylko o to grzecznie proszę. Doceniam Wasze propozycje i niektóre na pewno wezmę pod uwagę.

Gość jgjjgjgjjjjgg
No właśnie od dawna odkładam, ale ile można? W końcu chcę sobie coś kupić. I tak mam na koncie rodziców odłożone kilka stów na czarną godzinę. Zawsze chomikuję pieniądze. :P

Gość taka wlasnie jestem
- zestaw malarza i do tego ksiazka z kursem? (farby, paleta, sztaluga itd.) - teleskop - mikroskop? - zwierzatko? chomik, swinka morska ? to tego klatka i wszystko co potrzebne? - płyty ulubionych wykonawców - bilety na koncert, opere, teatr - gre planszowa, dla dorosłych, i juz mi sie powoli koncza pomysly :D

Gość 90hylannna
Malucha se kup i smigaj

Gość jgjjgjgjjjjgg
Piszcie dalej, proszę. :) Wiem, że jestem wymagająca, ale może akurat ktoś trafi z jakimś super pomysłem. Będę wdzięczna.

Gość jgjjgjgjjjjgg
Z tych propozycji to najchętniej bym kupiła sobie zwierzaka, ale rodzice się nie zgodzą. Myślałam też nad koncertem, tylko z kolei nie znalazłam nic interesującego. Mam już kupiony bilet na jeden wymarzony koncert. :) Płyt też mam od cholery.

Gość gdzie kupie 14 cm szpile
za mało na wyjazd , dozbieraj drugie tyle i kup sobie bilet w jedną stronę np do austri , chyba że nie znasz języka to kup sobie kurs.

Gość jgjjgjgjjjjgg
Przemyślałam Wasze propozycje i chyba sobie kupię jakieś perfumy. Muszę się tylko rozejrzeć po perfumeriach i znaleźć odpowiednie. :) Jeśli macie więcej pomysłów, to piszcie!