Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula862126u

dostałam w twarz:(

Polecane posty

Gość paula862126u

po wczorajszej zakrapianej imprezie mój narzeczony przyszedł nie pasowało mi to że jest wstawiony i zrobiłam awanturę po czym dostałam w twarz. Dzisiaj przyszedł z kwiatami i mnie przepraszał że nigdy się to nie powtórzy i takie tam.. W czerwcu mamy się pobrać a teraz mam dylemat co zrobić. Jesteśmy razem 4 lata i nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła pisze tylko żeby się komuś WYZALIC

Gość ghythtyytyrhbv
nie wychodź za niego

Gość pałaranger
to już napewno się nie wydarzy W Tym TYGODNIU oczywiście bo się weekend skończył nie będzie pił żeby pewnie iść do pracy masz całe 5 dni spokoju głowa do góry :)

Gość Jbtcfvgnj
Zastanów sie nad tym ślubem 100 razy.

Gość nnxxccnhg
a co to lasce nie mozna juz wprac??? co wy jestescie kobiety lepsze od faceta???? na nas jedziecie ale wam juz dac po dupie nie mozna???? a idzta w cholere dlatego na dziwki chodze

Gość ghythtyytyrhbv
jak tez pojedziesz słownie, to wtedy będzie w porządku

Gość paula862126u
musze za niego wyjść, sala jest już opłacona i orkiestra

Gość ula kraków
jak facet uderzy cie pierwszy raz -jego wina !

Gość ula kraków
jak uderzy drugi raz -twoja wina ,bo za pierwszym razem nie wykopałaś chłopczyka do piaskownicy pod blokiem

Gość do powyższego
dwa powyższe wpisy i tyle w temacie

Gość dfghygtfd
badz przez tydzien niemila oczywiscie zadnego seksu ani przytulania niech sie psotara troche a jak sytuacja sie powtorzy to dowidzenia

Gość jak kocha to bije
.

Gość ula kraków
jak kocha to bije grunt że nie pije :D

Gość kadzidełko sandałowe
Niech by pił , niech by bił - byle by był;-)

Gość kamil jgora
przystojny chociaż?

Gość pijąca poranną kawę
Jak uderzył teraz to będzie bił po ślubie.Udowodnione!

Kolejna Anitka się szykuję.Musi za niego wyjść bo sala opłacona...O losie :D:D.To od razu szykuj się na powtórkę z rozrywki a pierwszą na "noc poślubną".

Gość raz uderzyl uderzy i kolejny
jako narzeczonej juz cie nie uderzy ale jak bedziesz juz jego zona to szykuj sie na czeste wyzwiska i po jakims czasie czesciej przemoc fizyczna.

Gość Wita.minka
ula- mogę zapytać kim jesteś? :-) tzn 2 zdania o Tobie...

Gość lkmsdvmrtb
bt4b5t

No czy chce z nim być czy nie, dla mnie decyzja była by oczywista - odejść. No ale ostateczne zdanie należy do autorki

widzisz.niewiemy nic z jaką pompą ta awantura była.kobiety czasem potrafią być nieobliczalne. Może nam wszystkiego nie napisała.może to ona pierwsza lapki wyciągneła? Myślę że facet niejest taki zły skoro będąc w związku ileś tam czasu pierwszy raz mu się to zdarzyło.po czym zaraz poleciał po kwiaty.przepraszał. Ty zaś piszesz że podjela byś natychniastową decyzję. Uwierz mi że tak by niebyło.

glupie moze ale sproboj :P sprowokuj kolejna sytulacje , nie wierze ze nie dostaniesz a ty juz bedizesz pewna ze to juz nie byl pierwszy i napwno nie ostni raz

Arecki-należy panować nad emocjami.Co z tego,że później poleciał po kwiatki?Nie wyobrażam sobie być z kimś kto mnie uderzył chociaż raz i nie wyobrażam sobie abym ja kogoś uderzyła.Dużo babeczek tu pisze,że dostały w twarz na imprezie po alkoholu.To po co chodzicie i chlejecie jak później takie akcje są?Nie rozumiem co fajnego jest w nawaleniu się jak stodoła... Może wcześniej nie był taki zły ale do ślubu tuż,tuż.Po co się więc chłopak ma ograniczać? ;).Po ślubie to już całkiem będzie mógł żonkę lać ;)

Gość taki jeden facet 28
jak czytam takie teksty to dochodze do wniosku ,ze niektóre kobiety wrecz uwielbaija byc po pyskach lane ...wy tego potrzebujecie nie ? ..wtedy czujecie ,ze zyjecie

Gość prwo i prawnik sie wypowiedzą
art. 157 1. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia, inny niż określony w art. 156 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. 2. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwający nie dłużej niż 7 dni, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 3. Jeżeli sprawca czynu określonego w 1 lub 2 działa nieumyślnie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. 4. Ściganie przestępstwa określonego w 2 lub 3, jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia nie trwał dłużej niż 7 dni, odbywa się z oskarżenia prywatnego. 5. Jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwał dłużej niż 7 dni, a pokrzywdzonym jest osoba najbliższa, ściganie przestępstwa określonego w 3 następuje na jej wniosek. Art. 158. 1. Kto bierze udział w bójce lub pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo nastąpienie skutku określonego w art. 156 1 lub w art. 157 1, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest ciężki uszczerbek na zdrowiu człowieka, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. 3. Jeżeli następstwem bójki lub pobicia jest śmierć człowieka, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. * Art. 159. Kto, biorąc udział w bójce lub pobiciu człowieka, używa broni palnej, noża lub innego podobnie niebezpiecznego przedmiotu, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. usazz jest off-line