Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BURSZTYNOWY KOLCZYK

ON JEST DLA MNIE ZBYT

Polecane posty

Cześć 🌼, bardzo chciałabym się wyżalić, liczę na pomoc, radę, wsparcie. Streszczę się, żeby Was nie zanudzać... CHYBA SIĘ ZAKOCHAŁAM :). A raczej na pewno...ciągle o Nim myślę, jestem zazdrosna, tęsknię. Każda z nas marzy o ideale, ale co kiedy ten ideał się pojawia, a my same idealne nie jesteśmy? Mam 24 lata, i kiedyś chodziliśmy razem do liceum. Jednak nie byliśmy znajomymi- on był popularny w szkole, miał takie też towarzystwo (najładniejsze dziewczyny, bogaci znajomi). Ja taka szara myszka byłam ...I nadal nią jestem! Co się zmieniło? To, że pól roku temu on zwrócił na mnie uwagę i od tego czasu się spotykamy. Dobrze ubrany, dobry samochód, przystojny, wysportowany, pewny siebie, zabawny. Dotychczas spotykaliśmy się rzadko- 2 razy w miesiącu, ponieważ on przebywał w UK, od nowego roku jest tutaj na stałe. I czy będziemy związkiem na poważnie? Nie wiem, bo pojawia się moja blokada. Czuję się przy nim...ŹLE...czuję się gorsza, brzydka, gruba, głupia, biedna. On absolutnie nie dae mi tego odczuć, mówi komplementy, daje kwiaty. Ale wystarczy jedno wyjście z jego znajomymi, którzy mają dziewczyny jak z okładek! Piękne włosy, drogie ubrania. Rozmawiają o modzie, o nartach. Ja jak ta sierota- siedzę cicho. Wcześniej byłam w związku, i czułam się dobrze, wsobodnie przy swoim chłopaku. Tutaj- ciągle mam kompleksy. CIĄGLE ZADAJE SOBIE PYTANIE- CO ON WE MNIE WIDZI. No, i chyba nie tylko ja :(

Gość jejku jej
hmmm jest coś co ty potrafisz, a twój facet i jego znajomi nie? musisz sama na siebie spojrzeć przychylniej i znaleźć coś w sobie z czego będziesz dumna :) co by tu doradzić hmmm masz dopiero 24 lata...rozwijaj się. a znajomymi się nie przejmuj aż tak, jeśli jesteś sympatyczną i mądrą dziewczyną to ludzie z pewnością chętnie będą z Tobą spędzać czas bez względu na urodę i to że nie jeździsz na nartach( wypożyczenie nart jest stosunkowo nie drogie, zawsze możesz się nauczyć np. powiedzieć że nie jeździłaś, chciałabyś żby ci ktoś wytłumaczył, nie masz kasy na instruktora). Spróbuj się zmotywować sytuacją a nie dołować..wiem trudne ale może się uda.Powodzenia!

Gość oka nie mecza ocz
snisz o mnie czy czy snisz o mnie mnie nie TY