Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jagodzianka...

Polnagie foty jego bylej na komputerze...

Polecane posty

Gość jagodzianka...

Piszę tu bo na uczuciowym nikt się nie wypowiada... Mieszkamy razem, jestesmy narzeczenstwem od 2 lat. Nigdy nie mielismy przed soba tajemnic i otwarcie rozmawiamy o wszystkim, doslownie. Zblizaja sie walentyki dlatego tez postanowilam zrobic mu prezent w postaci poduszki z naszym zdjeciem. Mamy jeden komputer, ktory jest jego. Zaczelam szukac naszych wspolnych zdjec i trafilam na folder, ktory jakos wzbudzil moje zainteresowanie. Zawsze wiedzialam, ze gdzies sa zdjecia jego i jego bylej dziewczyny, ktora byla pierwsza miloscia. Uszanowalam to bo ja tez mam jakies pamiatki i zdjecia z poprzednich zwiazkow. Folder nie byl podpisany a gdy go otworzylam zobaczylam gromade zdjec i filmow. Posrod tych normalnych byly 'robzierane sesje', akty, film nagrany ze striptizem itp... Moj narzeczony mowil ze jego byla partnerka byla 'slaba' w lozku, zero zmian i monotonia. Jedno mi nie pasuje do drugiego bo dziewczyna, ktora nagrywa striptiz czy wysyla swoje polnagie foty ma jakies pojecie o tym co robi. Moze przesadzam ale teraz mi jakoś dziwnie... dlaczego tak mowil skoro bylo inaczej? zeby mnie pocieszyc?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować