Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna_zofia

DOCTOR LINE WŁOCHY

Polecane posty

Gość piękna_zofia

Czy ktoś z Was używał produktów tej firmy? U mnie w mieście pojawiają się sklepiki tej firmy- podobno są to kosmetyki i chemia z Włoch? Ostatnio widziałam, że mają stoisko w Galerii Białej. Wie ktoś coś więcej o produktach tej firmy? Podchodzę ostrożnie do nowych zakupów...

Moim zdaniem produkty godne zaufania. Dobre jakościowo i cena zadowalająca. Stosowałam już kilka, maski do włosów szczególnie polecam ! i fajne mgiełki do ciała mają, na pewno lepsze niż te z popularnego avonu. Wczoraj kupiłam u nich także płyn do prania i płukania. Uprałam i jest świetny ! Piękny, intensywny zapach! W białej wiem, że jest, ale nie byłam, ale mają również sklep w Centrum Park.

Gość piękna_zofia
Wiesz co skusiłam się też na zakup Maski i kupiłam tą z Lnem- włosy mam rewelacyjne!!!! Do tego kupiłam mgiełkę jeżynową- cena rewelacja- trafiłam na promocję. A pachnę bosko- trzyma się wiele godzin- koleżanki z drugiej zmiany w pracy przychodzą i pytają co tak pięknie pachnie, więc trzyma się rewela. Warto, bo rzeczywiście produkty są z Włoch Ktoś próbował coś jeszcze?