Gość Lalao Napisano Styczeń 28, 2013 Witam, Jestem z moim partnerem 5 lat, jakiś czas temu zrobiliśmy sobie "przerwę" w związku. Dlaczego? Okazało się, że on poznał młodszą, bardzo atrakcyjną dziewczynę, z którą utrzymywał stały kontakt przez bardzo popularny portal spolecznosciowy, zaznaczam, ze dziewczyna nie mieszka w naszym miescie, tylko daaleko. Dowiedzialam sie o tym, poroozmawialismy on zapyytal jak sadze czego brakuje w naszym zwiazku itd. Pragnę zaznaczyć że jemu doskwierały poważne problemy rozwojowo-zawodowe i jak to określil myslal o innych kobietach, o wolnosci? Dużo było znaków ze jest cos nie tak, czeste rozmowy nocami na portalu, telefony wyrzucajac smieci duze rozdraznienie. Rozstaliśmy sie, jednak nadal ze soba mieszkalismy-nbie ielismy innego wyjscia. On wyjechał na jakis czas do domu rodzinnego, i przyjechal proszac mnie zebysmy znowu byli razem, mowiac jak bardzo zaczyna rozumiec swoje problemy, moja osobe w swoim zyciu, swoje uczucia itd. dałam 2ga szanse nie bylo lekko, moja czujnosc mocno pobudzona. wiele sytuacji od tamtej pory nas przyblizylo, wyporstowalismy progblemy, zaręczylismy się, jestesmy w trakcie organizowania slubu, chcemy miec dzieci. Nagle okazuje sie ze on odwiedza strony na portalu spolecznosciowym tej dziewczyny, nie wiem czy z nia rozmwia-watpie, ale notorycznie oglada jej zdjecia. Boli mnie to i nie wiem czy moge mu ufac. chcialabym zeby zerwal z nia jakikolwiek kontakt. nie wiem jak sie do tego odniesc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach