Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lalao

Chce by zerwal z nia kontakt

Polecane posty

Gość Lalao

Witam, Jestem z moim partnerem 5 lat, jakiś czas temu zrobiliśmy sobie "przerwę" w związku. Dlaczego? Okazało się, że on poznał młodszą, bardzo atrakcyjną dziewczynę, z którą utrzymywał stały kontakt przez bardzo popularny portal spolecznosciowy, zaznaczam, ze dziewczyna nie mieszka w naszym miescie, tylko daaleko. Dowiedzialam sie o tym, poroozmawialismy on zapyytal jak sadze czego brakuje w naszym zwiazku itd. Pragnę zaznaczyć że jemu doskwierały poważne problemy rozwojowo-zawodowe i jak to określil myslal o innych kobietach, o wolnosci? Dużo było znaków ze jest cos nie tak, czeste rozmowy nocami na portalu, telefony wyrzucajac smieci duze rozdraznienie. Rozstaliśmy sie, jednak nadal ze soba mieszkalismy-nbie ielismy innego wyjscia. On wyjechał na jakis czas do domu rodzinnego, i przyjechal proszac mnie zebysmy znowu byli razem, mowiac jak bardzo zaczyna rozumiec swoje problemy, moja osobe w swoim zyciu, swoje uczucia itd. dałam 2ga szanse nie bylo lekko, moja czujnosc mocno pobudzona. wiele sytuacji od tamtej pory nas przyblizylo, wyporstowalismy progblemy, zaręczylismy się, jestesmy w trakcie organizowania slubu, chcemy miec dzieci. Nagle okazuje sie ze on odwiedza strony na portalu spolecznosciowym tej dziewczyny, nie wiem czy z nia rozmwia-watpie, ale notorycznie oglada jej zdjecia. Boli mnie to i nie wiem czy moge mu ufac. chcialabym zeby zerwal z nia jakikolwiek kontakt. nie wiem jak sie do tego odniesc...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować