Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooonnnnaaaa

pytanie dotyczace wykształcenia

Polecane posty

Gość oooonnnnaaaa

skonczyłam liceum ,zdałam mature. Po maturze poszłam do szkoły policealnej i ukonczyłam ja. Szkoła była dwuletnia. Po szkole był egzamin zawodowy, do ktorego niestety nie podeszłam ze wzgledow zdrowotnych. Mam wykształcenie srednie czy policealne?

nie ma czegos tekiego jak wykształcenie policealne. Jesli byloby to np. studium farmaceutyczne, to po jego ukonczeniu oi zdaniu egzaminu mialabys srednie techniczne- technik farmaceuta. To przyklad. Nadal masz poprostu srednie.

a swoja droga- nie warto dowiedziec sie o mozliwosci ponownego podejcia do egzaminow?

Gość 13212132
skoro masz mature to zasuwaj na studia chocby najmarniejejsze ale studia.... policealne sa da tych co oblali mature

Gość oooonnnnaaaa
wlasnie chodzi mi o to,ze wypełniajac jakies dokumenty to kilkakrotnie miałam do czynienia z tym,ze trzebabylo zakreslic jakie mam wykształcenie. Było do wyboru: podstawowe, gimnazjalne, zawodowe, srednie, policealne ,wyzsze. Dlatego sie zastanawiam :)

Gość dawno dawno temu....
masz wykształcenie średnie a teraz idź do tej szkoły i zapytaj jak możesz przystąpić do egzaminu zawodowego

oczywiście, że jest coś takiego, jak wykształcenie policealne, ba! jest wykształcenie pomaturalne. jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj, młotku. a ty, koleżanko, masz wykształcenie średnie, bo nie skończyłaś studium.

Gość ganguro
a po studiach, studa podyplomowe to dalej tylko wyższe?

Pomylic sie moze kazdy, sprawdzilam, ale to nie powod aby rzucac jakimis młotkami -to swiadczy o tym ze nieistotny jest poziom wyksztalcenia aby i tak pozostac burakiem. do autorki- masz wyksztalcenie średnie.

Gość oooonnnnaaaa
to juz wiem:) dzieki wszystkim za odpowiedzi :)

Gość postudiowa
Taaaak idź na studia;/ ja poszłam-zmarnowane 3 lata na administracji.Prace dostałam w biedronce;/ teraz zapisałam się w ce7 na opiekuna osoby starszej i mam nadzieje wyjechać z tego chorego kraju po tym 2 latach