Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kooala

Ubrania ciazowe, kto sprzeda, Warszawa?

Polecane posty

Hej dziewczyny. Jestem na przełomie 4 i 5 mca ciazy i powoli przestaję mieścić się w swoje dotychczasowe ciuchy. W sklepach z odzieżą ciążowa ubrania sa śliczne, ale ich ceny porażają... Kupiłam wczoraj dżinsy, legginsy i dwie bluzki i zapłaciłam za to 350 zł... Byłoby znośnie, gdyby nie to, że w ubraniach tych będe chodziła tylko kilka miesięcy... Może któraś warszawska mama nie planuje więcej dzieci i zechciałaby odsprzedać mi swoją ciązowa garderobę? Mam 170 cm wzrostu i na razie rozmiar M lub 38... Lubię ubrania proste, jednolite lub w przyjemne, dziewczęce wzory. Nie uznaję żadnych błyskotek, cekinów, łańcuszków itp. Chętnie zapłacę za ładne ubrania w zadowalającym stanie po 20-30 zł za sztukę... Oczywiście wcześniej chciałabym je obejrzeć, przymierzyć, dlatego w tytule pojawiła się Warszawa. Z góry dzięki za odzew.

mam 2 pary jeansow (jak nie 3) ktore dostalam odkolezanki w UK i w efekcie nie chodze , rozmiar 38 wlasnie. Z innych zrodel to polecam www.brzuchatki.pl sa z warszawy:-)