Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamua wrzesniowa 2011

Prawie poltoraroczne dziecko budz sie 5 razy w nocy...

Polecane posty

Powinnam sie tym martwic bo niektore dzieci tak maja czy isc z tym do pediatry?

prawdopodobnie pediatra powie Ci, ze to normalne do wieku 3, 4, 5 lat ( zalezy od lekarza ) i bedziesz musiala sie uzbroić sie w cierpliwość. Moze budzi sie , bo ząbkuje ?

Wiesz co to juz trwa bardzo dlugo... Zadnej nocy nie mialam calej przespanej odkad sie urodzil. I przez cala noc wypije z 3 butelki picia, a przed snem mleko z kaszka.

Gość Kruselka
Jak dla mńie to jest nie normalne . Co to znaczy budzie sie 5 razy i zo robi? Co chce ?

Gość hmm....hmm...
pocieszę Cię. Moja córka ma 3lata, a niewiele było nocy, kiedy się nie budziła przynajmniej raz. A bywają takie noce, że budzi się wiele razy.

autorko- mój syn w ten czwartek skonczy 3 latka,jak w ciagu tego okres mielismy 50 nocy przespanych to góra! a kiedy ząbkował, wstawał co 20 minut , bez celu, bo po prostu z bólu.Tez do lekarzy chodzilam, zaden nie pomoze bo w przypadku dzieci wszytskoe jest normalne... U Ciebie byc moze jest przyzwyczajone do picia w nocy , postaraj sie to wyeliminować.

Gość sdvfbgnhmj
Avent- no ból to akurat jest powód ale picie? to jest nawyk a nie potrzeba

Gość mvxzcvmnmvc
mój syn ma 6 lat i nadal budzi się w nocy co najmniej 2 - 3 razy, zwykle na picie, nad ranem na siku. Taki jego urok. Ja tez wstaję w nocy pić.

Gość hmm....hmm...
interesujące. Bo moja córka butelki już dawno nie dostaje, a się budzi.

Gość mvxzcvmnmvc
i nie rozumiem dlaczego mam tego oduczać. Nigdy nie oduczałam, dziecku chce się pić, to niech pije. Ciekawe jakby was tak wody pozbawić.

Gość Kruselka
Popieram poprzedniczke dalas sie strerroryzowac. Rozumie jeszcze jak raz sie budzi ok ale 5 ? To juz chore.

Gość Kruselka
To naucz ja pic z kubka niekapka i niech sama pije jak sie obudzi.

Gość ojtam ojtam
wygodne matki najlepiej jest zganić i zawsze matka jest winna - a to nieprawda, mój 2,5 latek też się budzi w nocy, siada, rozpłakuje się, i tak co noc.. nie pije, kiedyś wstawał do sikania ale teraz już wytrzymuje całą noc - próbowałam wielu rzeczy od nie dawania pić na noc że go budzi chęć sikania, po sytsze kolacje, światło, brak światła - obecnie testuje magnez, bo czytałam że dzieci wstają przez niedobór magnezu

Gość 1234951154564676
moje dziecko tez tak się budziło (czesto z płaczem w dodatku), w końcu gdy już wyglądałam jak zombie, poszłam do lekarza i przepisał jej Hydroksyzynę, przeszło jak ręką odjął, wykorzystałam tylko 1buteleczkę, a spokojny sen pozostał :) wiadomo,czasem gorzej śpi, ale to CZASEM (raz na kilka, kilkanaście dni) ale to nie jest juz problemem w porównaniu do tego co było