Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleryczka26

chłopak mnie nie pożąda, ja robię się marudna, jak to zmienić?

Polecane posty

Gość choleryczka26

mój facet , z którym mieszkam zdaję się nie reagować na moją nagość, sex jest raz w tygodniu też bez jakiejś większej pasji, on mówi, ze nie jest młodzikiem, co się wszystkim jara mnie to irytuję, nie czuję się pożądana, nie czuję się kochana przez co wszystko inne mnie denerwuję, tracę pewność siebie, mam mały biust to może dlatego, myślę nawet kiedyś o operacji, choć wcześniej nawet nie chciałam o tym myśleć... chciałabym być piękna, może wtedy by mnie pragnął, jak się maluję i ładnie ubiorę to laska ze mnie ale nago to żadna sex bomba rośnie we mnie niezadowolenie z życia, w moim facecie brak jest spontaniczności, choć może i moje niezadowolenie powoduję , ze jestem dla niego mnie atrakcyjna, takie błędne koło dodam że mamy po 26 lat, ja włosy ciemne do ramio, wzrost 172 waga, 68 mały biust, wcięcie w talii, szerokie biodra

Gość jak to czym
68kg to taka wasla znowu nie jestes :-O rozumiem biodra itp. bpo sama tak mam, ale laska byłabyś gdybyś wazyła max 60kg

Gość jak to czym
a nie kręcisz go, bo masz pewnie zaburzone proporcje, a faceci patrzą właśnei na proporcje. Ja mam biodra, wąską talię, ale cyc tez mam spory, a u ciebie tylko dupa szeroka a cycków brak :-(

Gość jak to czym
a poza tym nie rozumeim po co jesteś z facetem, z którym nie jesteś szczęsliwa???? czy Ty jesteś do niego przyspawana i on do Ciebie?? Gwarantuję CI, ze są faceci, którzy byliby wniebowzięci Twoja figurą i Toba całą i czułabyś pożądanie a nie słyszała, ze facet z tego wyrósł :-O :-D

Gość jak to czym
gadam sama ze sobą, ale co tam! a jak on jest taki zdziadziały w wieku 26 lat to powodzenia ci życzę :-D

Gość choleryczka26
ej, wiem ze super proporcji to nie mam, cyc większy by sie przydał ale na to nic nie poradzę, a jak schudnę to i piersi spadną i będę w ogóle płaska ja wiem , ze on właśnie lubi moje biodra, bo sam kiedyś mi to powiedział, ale coś jednak jest nie tak, ehh on ogónie jest takim facetem , ze tak powiem nie bardzo pokazującym swój zachwyt kobietami, ma raczej niskie libido, ale ja bym chciala widzieć ogień w jego oczach... jestem z im , bo sie zakochałam, i liczę na to , ze on też, ale znająć życie nic sie juz nie zmieni, nawet większy cyc by tu nie pomógł

Gość jak to czym
no pewnie, ze ani cyc ani nic już nie zmieni jego zaangażowania w zwiazek z Tobą,albo z kimkolwiek innym. Być moze jest po prostu aseksualny i nie odbiera tej całej seksualności. To przykre musi być dla kobiety :-( masz fajną figurę,nie wysuszoną i nie chodzi o to żebyś chudła tylko o to, zebyś zaakceptowała 2 rzeczy: 1. SIEBIE w pełni, 2. to, ze facet CIebie nie kocha, nie pożąda

Gość choleryczka26
braku miłości nie mogę zaakceptować, osttnio mi powiedział , ze nie podobają mu sie moje paznockie u nóg, :/

Gość choleryczka26
najgorsze, ż znjaoma miala podobnego faceta i ten sam problem, mówi, ze co ona nie robiła, zeby go zachęcić, gorsety bielizny itp. a on nic. związek się rozpadł a tera ma takiego co na maxa jest nią podniecony...

Gość barnej
z opisu wynika, że za atrakcyjna to nie jesteś, wiec sie nie dziw, że Cię ni pożąda - life is brutal.

Gość choleryczka26
mam długie nogi, ładną pupę i twarzą, ładne dłonie i oczy, ogólnie jak się ładnie ubiorę to jestem sexy, brzucha tę nie mam wystającego, nie jestem pączusiem, tylko ten mały biust:/ poprzedni facet jakoś uwielbiał moje piersi, cały czas je dotykał

Gość nie szukaj
Nie szukaj winy w sobie,bo się nabawisz kompleksów.Twój chłopak albo jest ogólnie aseksualny,albo uczucie z jego strony jest takie....letnie,jest z tobą bo jest,ale nie szaleje za tobą.

Gość choleryczka26
no włanie ja mam ochotę przy nim w sobie wszytko ulepszać. cigle oglądam programy o ładnym wyglądzie, a on mi powiedział wczoraj, ze nie chcę bym tak super wyglądała , bo wtedy inny mnie zabierze, nosz kurde co za filozofia

"ze nie chcę bym tak super wyglądała , bo wtedy inny mnie zabierze" ­ jest z tobą, bo nie masz szans na nic lepszego. ­ kiedyś w ogóle cię pożądał czy zawsze było tak słabo?

Gość barnej
znajdź faceta, któremu sie spodobasz - łatwo nie będzie, ale są różne gusta.

Gość nie szukaj
Przestańcie,wredoty,jej dowalać!Nie jest gruba!!Naczytaliście się głupich tabelek i macie jeden kanon urody.

Gość choleryczka26
on jest przystojny, wielu kobietom mógłby się podobać na początku było trochę inaczej, jak nie mieszkaliśmy razem był bardziej chętny

Gość natka1358
może rzeczywiście powinnaś skończyć się załamywać i znaleźć sobie takiego który będzie doceniał Twoje wdzięki a ten niech żałuje co stracił :) http://Stylowi.pl -Dziel się swoim światem i stylem!

Gość takajednamałajjj
kochana autorko. zawsze mozna schudnac ja tez nie jestem idealna czasem jak utyje po swietach lub zajem sie slodyczami, ale te niskie libido w wieku 26 l . masakra i nie dowierzam co piszesz, w jego wieku faceci bywaja napaleni jak piece. dziwie mu sie, moze jest homo, zbieraj sie od niego nie ma co sie cackać :) wzr masz idealny 5kg zrzucisz i jestes super laska, po co ci wielkie cycki, male jest piekne! pewna siebie badz! :D

Gość choleryczka26
ja nie potrafię podjąć ostatecznej decyzji, bo mi na nim zależy i cały czas liczę na to , ze będzie lepiej, jesteśmy razem półtora roku, a znamy się kupę lat, szkoda mi tego związku,mimo że czegoś mi brak, czekam na jakś moment przełomowy ja zamist budować poczucie własnej wartości, to narzekam marudzę, c wynika z faktu , ze nie czuję się kochana, chodzę taka naburmuszona, ehh nawet sobie powtarzam, weź się w garść, bo takie z nosem na kwintę on nie chcę, to na długo to się nie zdaje

Gość choleryczka26
patrzyłaś na zdjęcie? jak schidne to juz tylko stanik A mi pozostaje, tera mam chociaż małe B

Gość choleryczka26
homo nie est, miał przede mną lasę parę lat, on taki typ jest po prostu

Gość trzeba przyznac ze na
zdjeciu nie prezentujesz sie zbyt ciekawie, masz jakies z normalnie widoczna figura? a cycki chyba w zwisie z tego co widze....

Gość choleryczka26
u mnie nie ma co zwisać hehe:P zaraz coś poszukam innego

Gość male wiszace cycki fujjjjjjjjj
brzydki dekolt masz

Gość choleryczka26
tylko nie patrzcie na ciuchy, bo zdjęcie stare

Gość choleryczka26
miałam tam zły stanik, ogólnie jak je podniosę i zbiore razme to jeszcze ujda, ale nago to kicha:/ proszę o odpowiedzi do tematu, bo z dekoltem da się jeszcze coś tam zrobić