Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleryczka26

chłopak mnie nie pożąda, ja robię się marudna, jak to zmienić?

Polecane posty

Gość rozwiedziona_ona30
Cholaryczka Uciekaj z tego związku dobrze Ci radzę, u mnie przed ślubem było podobnie, a nawet może gorzej jak u Ciebie. Po ślubie zrobiło się jeszcze chłodniej i gorzej, a dziś właśnie jestem w trakcie rozwodu. Obiecałam sobie, że teraz będę tylko z facetm który będzie pożądał mnie na maksa.

Gość cholaryczka26
dlaczego zdecydowałaś się jednak na ślub z nim? w co ja się wpakowałam, jestem wulkanem namiętności tzn, byłam póki z nim nie zaczęłam być, a myślałam ,z ę to to:/

Gość hej autorkooo//
no dziwne to trochę, ale ja ci też powiem z doświadczenia że po ślubie jest jeszcze mniej seksu szczególnie jak pracujecie, a jak pojawi się dziecko to naprawdę chyba twój całkiem przestanie czuć cokolwiek (wstawanie w nocy, po pracy zaraz dziecko - to bardzo wycieńcza i człowiek marzy tylko o łóżku)

Gość rozwiedziona_ona30
Na dzień dzisiejszy wiem, że to był błąd, ale wiesz piekne zaręczyny i te sprawy też tak jak Ty myślałam,że jakoś to będzie, ale dziś już wiem, że to nie tak. Jak coś jest źle przed ślubem to po ślubie będzie, ale tylko gorzej. Załuje dziś, nie popełnij tego błędu co ja.

Gość choleyczka26
ten na górze to podszyw!

Gość gość
Tak to już jest chłopaki albo ma się rozum albo ma się ci…pe. W związku mężczyzna po pewnym czasie staje się leniwy a jak to kobiety ciągle szukają wrażeń. Raz jej pokażesz że ona jest górą i już jesteś w d***e. To ona musi wiedzieć że to ty jesteś dla niej najlepszym z możliwych wyborów. A jak nie ta to następna i możemy się cieszyć z tego że możemy poznawać nowe. Ja teraz poznaję ich całkiem sporo, dzięki skorzystaniu z feromonów pherowin.pl – wcześniej nawet nie myślałem, że dają one aż takie efekty.