Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleryczka26

chłopak mnie nie pożąda, ja robię się marudna, jak to zmienić?

Polecane posty

Gość choleryczka26
na początku widywaliśmy się co 2 tyg, więc trudno stwierdzić, ale wiadomo,że napalony był bardziej, ale jak co do czego przychodziło to tak samo jak teraz

Gość baby to są jednak głupie
widzi, że jest lipa a jednak bedzie sie upierać przy swoim potem wyjdzie za mąż za tego gościa i bedzie ryczeć po nocach bo jest nieszczęśliwa, niekochana, niezaspokojona facet jest jaki jest i inny nie bedzie, dlaczego zawsze każda baba sie upoiera przy tym, żeby gościa zmieniać na takiego jak chce .. bo ona sie zakochała zakochać sie w nieodpowiedniej osobie można, ale brnąć w to ,to już głupota

Gość choleryczka26
bo ja chyba liczę na cud:/

Gość kroczekowa
jezu laska, ale o co Ty chcesz walczyć?? Albo facet Cie kocha, pożąda, czujesz to- albo nie. Zaczniesz wychodzić- zacznie być zazdrosny, na zasadzie chyba psa ogrodnika. Piszesz, ze od poczatku super nie było, a jest coraz gorzej. Młoda jestes, po co chcesz marnować sobie zycie? Poza tym jak Ty to widzisz? Będziesz całe zycie wstawała wcześniej, zeby się pomalować i wypindrzyć dla faceta? Wychodziła wieczorami, zeby był zazdrosny, a tak naprawdę została byś w domu i obejrzała z ukochanym film na kanapie?? Wrzuć na luz i pomysl o sobie.

Gość choleryczka26
myślę o sobie, ale chyba nie jestem jeszcze gotowa na taka decyzję:/

Gość kroczekowa
taaaa, i będziesz tak dojrzewać, nie daj boze w ciazę zajdziesz i po pikusiu. Nie wiem, ja wychodzę z załozenia, ze życie jest za krótkie, zeby sie męczyć w beznadziejnym zwiazku- A Twój autroko, jest beznadziejny.

Gość choleryczka26
chyba muszę szczerze pogadać zer znajomymi, co o nas myślą, czy tez tak to widzą...ehh.. znowu życie daje mi po dupie, a miało to być już TO

Gość kroczekowa
hahahahaha Dziewczyno, Tyś głupsza niz normy przewidują. Tak, pogadaj ze znajomymi, racja, w końcu to, co czujesz jest nieistotne. A powiedz mi, nie czujesz sie poniżona jak dobierasz sie do swojego faceta a on Cie odpycha?

Gość choleryczka26
czuję mam na myśli to jedna nasz w sumie wspólną znajomą od lat, chcę usłyszeć tylko czy ona widzi to, co ja odczuwam, zazwyczaj znajomi maja swoje zdanie na temat naszego związku,ale nie chcą o tym szczerze mówić , żeby nie psuć, dopiero potem się dowiadujemy, chyba tylko dla pewności chcę to wiedzieć

Gość hej autorkooo//
ona nie ma się pindrzyć dla NIEGO tylko dla SIEBIE!!! Widać że dziewczyna ma kompleksy, a nie powinna! Gdyby była pewna swojej wartości miałaby w doopie czy ma duże cyce czy nie... Mam przyjaciółkę płąską jak decha (autorka do niej to ma balony) i ona jest piękna ma powodzenie ze hej i nigdy by się nie użalała że ma za małe cyce! Ona jets naprawdę piękna bo ma bardoz orientalną wyjątkową urodę. Ty też powinnaś się wylaszzyć, podkreślić atuty i wziąć ten związek na luz - inaczej się nie da! Nie chcesz go zostawić ale nie mozesz tez go obudizć więc WYLUZUJ i DBAJ O SIEBIE. W sephorze można zrobić sobie brwii - depilują, nadają kształt, przyciemniają jak trzeba- efekt rewelacyjny, kup dobry tusz np MAx factor 2000 - na allegor jest tani i dobry, zacznij ćwiczyć

Gość kroczekowa
no tak, tylko, ze autorka chce sie pindrzyć dla niego nie dla siebie- czytaj ze zrozumieniem :)

Gość choleryczka26
ja się pindruje, że tak to nazwę, w weekend, albo jak gdzis wychodzimy w tyg, nawet do marketu, ale chodzi o to że rano nie mam czasu i wrzucam na siebie tez byle co, nie wyglądam jak lump, ale szału nie zrobię tym, mam świadomość jak wyglądam na co dzień, że mogłoby być lepiej

Gość choleryczka26
mój chłopak uważa , ze mam elegancki styl, i mówi na mnie modelka ehh

Gość hej autorkooo//
może planuj co ubierzesz? Stwórz zestawy ubrań, pooglądaj blogi szafiarek. Jak wczesniej nie zaplanujesz zestawu to nei ma szans ze rano Cię "olśni" - ja zawsze planuje wieczorem co mam ubrać, ale mam też parę "zestawów" z moich ciuchów że jak sie nie przygotuję to zakładam "sprawdzony zestaw".

Gość hej autorkooo//
no widzisz! moze jednak da się go jeszcze rozpalić? Naprawde zacznij od ćwiczeń, możesz zacząć ćwiczyć np to: http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs http://www.youtube.com/watch?v=MH0nJiPdwwY Legs to ćwiczenia na nogi i pupe buns na pupe, tam są jeszcze na ręce, brzuch, możesz co dzień robić dwa różne - ja robię codziennie A6W i 8 min legs, ale ty powinnaś robić jeszcze arms

Gość hej autorkooo//
hej a co masz z włosami? to jest jakaś choroba skóry głowy czy co?

Gość choleryczka26
fajne te ćwiczenia, szukałam kiedyś czegoś takiego kurde mamy tylko 1 pokój, a on zawsze jest w domu, przy nim mam ćwiczyć?

Gość choleryczka26
no własnie nie wiem, teraz wydałam 400 zł na badania hormonów, wiec też w jakiś tam sposób to inwestycja, cały czas coś próbuję dotrzeć do przyczyny, ale jeszcze nie ma tragedii, nie am prześwitów ani placków, bo zaraz ktoś zacznie pisac , ze przez włosy on mnie nie kocha

facet cię najzwyczajniej w świecie olewa i żadne fitnesy ani operacje plastyczne to nie pomogą. z tego co piszesz to wygląda na to, że jest z tobą z braku laku i wszystkie sfery życia nawalają, nie tylko łóżko. ile ty masz lat dziewczyno, że tak uparcie chcesz z nim być? :O

Gość choleryczka26
może tłumaczę to sobie jego temperamentem, chociażby dlatego mam nadzieję, bo mamy wspólne plany i jasno określone cele, on chce mieć rodzinę i sam mi o tym mówi jak fitnessy nie pomogą to trudno, i tak będę się czuć lepiej, ze wreszcie dupę ruszyłam do ćwiczeń

Gość meegii
ciężko było z zaręczynami, musiałam mu tu podsuwać pod nos bo on jest typem spokojnego i niesmiałego.. ślub niby chce, ale ja mam wszystko zorganizowac bo on nie lubi takich imprez masakra jakas

Gość choleryczka26
nie, nie mam pełni szczęścia, ale chcę , zeby było dobrze, chcę dac nam szansę, z resztą w moim zamyśle ostateczną, bo o rozstaniu zaczęłam myślec też niedawno, co róż przechodzi mi to przez głowę

Gość choleryczka26
mój tez to typ spokojny i nieśmiały, czasami mam wrażenie że czegoś nie załatwi ehh ja o zaręczynach teraz nie myślę, nie w tej sytuacji, kiedys on myślała, ale ja wtedy nie chciałam ehh

Gość meegii
czasem strasznie mnie to męczy, ale kocham go bardzo.

Gość kroczekowa
dziwnie postrzegacie miłość, naprawdę... Męczycie sie z tymi facetami ale "kochacie" ich- chyba nie wiecie co to jest miłosc. Tak szczerze to szkoda mi Was- obu- i choleryczki i meegii. Ale cóż, każdy sam wybiera.

Gość hej autorkooo//
"jak fitnessy nie pomogą to trudno, i tak będę się czuć lepiej, ze wreszcie d**ę ruszyłam do ćwiczeń" - o widzisz jakie super masz podejście, cieszę się ze mogłam pomóc z ćwiczeniami, naprawdę dają efekty bo stosuje ;) ja bym ćwiczyła przy nim! A co! A6W to trwa kilka minut dziennie, a te inne to po 8 minut więc jakbyś robiła A6W + 2x 8 min to masz max 30 min ćwiczeń, to nie długo.

Gość hej autorkooo//
a co robicie po pracy? wiesz co, mam pewne podejrzenia co Twojego faceta, wiem że to dziwnie zabrzmi ale może on jest gejem?

Gość cholaryczka26
myślałam o tym, ale on nie objawia zainteresowania facetami, miał jedna dziwczynę , nawet był zaręczony, w sumie obie my żeśmy go poderwały, a nhie odwrotnie, ale to tylko dlatego, że on jest nieśmiały po pracy jestem dop o 18 w domu, chodze na kurs 2 razy w tyg, wiec wracam ok 21, inne dni póki co jak zima nie wychodzimy, troche też przez finanse, ale w weekend zawsze gdzieś idziemy, potańczyć albo do kogoś