Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokorokorkor

nagła słaba miesiączka - co się dzieje ?

Polecane posty

Gość kokorokorkor

Od grudnia moje miesiączki wyglądają zupełnie inaczej niż zawsze .Nie dość , że są skąpszei krótsze to jeszcze wszystko mi się rozregulowało. Moje ostatnie 12 cykłow to : 30,30,30,30,30,29,30,31,30,36,32,23 . Jak widać ostatnie 3 miesiące są jakieś dziwne. Ten , który dostałam 23 nie był poprzedzony żadnym pms i prawie nie potrzebuje zmieniać podpaski . Dodam, że w ciązy na pewno nie jestem : nie było za bardzo możliwosci + zrobione 2 testy . Jeden 1.5 miesiąca po ewentualnym zagrożeniu ( gdzie zagrożenie było minimalne ) . Do tego w ciągu cyklu mam wszystko normalnie , zmienna konstystencja śluzu , zmiana temperatury itd. Czy te zaburzenia mogą być spowodowane mrozami lub stresem ? Dodam , że w listopadzie bardzo chorowałam.

Hormony, stres, zimno, choroby - przyczyn może być 1000 . Na pewno nie jesteś w ciązy. Test by pokazał mocną krechę po sekundzie . Koleżanka robiła test w 2 miesiącu i gruba ,druga kreska była widoczna przed pierwszą :) Idź może do lekarza, albo poobserwuj sie pare cykłów jeszcze ,ale chyba nie ma sensu sie stresować . do autora postu wyżej : co za róznica czy było bara bara czy nie . Dziewczyna na pewno nie jest w ciązy !