Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galanonim

żona ma innego faceta

Polecane posty

Gość galanonim

od roku to przeżytwam, żona ma innego faceta..choć chyba sam na to zasłużyłem...

Gość że żona ma to nie tragedia
jakbyś ty miał faceta to już byłabym zaniepokojona. Kopnij w dupę szanowną małżonkę i żyj dalej.

Gość galanonim
...może żartujesz..? wiem jak dzwoni..jak na kilka dni znika z domu...

Gość @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
nikt nie zasługuję , żeby go okłamywać i zdradzać! najpierw trzeba pozamykać stare sprawy i zacząć nowe !

Gość @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
na kilka dni !? wypas - wywal z domu na zbity pysk!!!

Gość galanonim
kopnąć?....to nie takieproste..hipoteka za dom wspólna..dzieciaki..14 syn..17 córka...!!!

Gość galanonim
on ma więcej kasy ode mnie...choć wiem że żona nie leci na kasę...znam ja 20 lat?....co zrobiłem nie tak?

Gość to wnieś o rozwód z jej winy
jeszcze Ci będzie płacić alimenty. A dzieci już duże, a nie niemowlaczki. Dasz radę,.

Gość MAMA 3 LATKI
nie ważne co zrobiłeś nie tak , jeśli miała z czyms problem powinna o tym z tobą porozmawiać , a nie lecieć do pierwszego lepszego !!!!

Gość galanonim
przez jakiś okres czasu miała wszystko...sex.. pieniądze.. spokój...od czasu gdy wyjechałem za granice.. wszystko się zawaliło...

Gość galanonim
nie poleciała do pierwszego lepszego...to wiem..układa sobie .życie z nim od lat....

Gość galanonim
do ....MAMA 3 LATKI...mam o wiele starsze dzieciaki..nie mogę zniknąć z domu...ot tak... one są teraz dla mnie najważniejsze

dzieciaki to prawie dorośli ludzie !!!! widzisz często tak jest , że jedno wyjeżdża , a drugie szuka pocieszenia! albo sobie ściągnij rodzinę , albo wracaj i ratuj jak jest jeszcze co !

Gość natka1358
Skoro tak długo jesteście razem powinniście szczerze porozmawiać, nie tak łątwo jest się rozstać macie dzieci które potrzebują obojga rodziców, znajdźcie jakieś wspólne rozwiązanie, jakiś układ, no chyba że nie chcesz tego ratować ale widać że kochasz żonę. :) http://Stylowi.pl -Dziel się swoim światem i stylem!

Gość galanonim
chyba...kochałem...jak mam żyć gdy wiem dobrze ze tylko dzieciaki nas łączą..A ona daje mi dokładnie do zrozumienia że nie mam szans....

Gość galanonim
powiem tak...pragne się spotkać z kobieta..byle tylko porozmawiać o ..wszystkim..