Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monstergirl3

czy to moze byc grzybica?

Polecane posty

Gość monstergirl3

witam.. ostatnio zauwazylam ze mam dziwnie popekane piety u stop, na poczatku to zignorowalam bo czesto mialam takie szorstkie stopy, zwlaszcza po lecei, ale tym razem to jest troche inne.. skora jest lekko pozolknieta, pokryta jakby takimi pecherzykami i on pekaja i sie luszcza aczasem sacza.. co to mzoe byc? boje sie ze jakas infekcja albo grzybica?? mam z tym isc do drmatologa?

Gość eRzecznik Polpharma
Witam, Aczkolwiek opis sugeruje zmiany o charakterze alergicznym, to nie można wykluczyć grzybicy stóp. Ponieważ leczenie jest całkowicie odmienne konieczna konsultacja dermatologa. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl

Gość monstergirl3
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe. najpierw się cieszyłam, bo nie każdy ma znaczki za darmo, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów :(