Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalala taka sobie

moja kolezanka dala synowi na imie brayan

Polecane posty

juz zaczynam sie zastanawiac, gdzie ludzie maja glowe, zeby takie imiona dawac!;/ nie wiem, czy sa po glebszym, czy jak??!! tym bardziej, ze mieszka ona w polsce! a inna znajoma ma corke nikole...co to w ogole za imiona?

Gość hmm....hmm...
takie jakie podobają sie rodzicom i Tobie nic do tego

Gość IGRASZKA02
Jej wola. Mi się nie podobają tego typu imiona ale każdy nazywa dziecko jak uważa.

Gość eveileve
To już mogła dać Brian lub Brajan, jak chciała byc taka światowa, bo Brayan jest ni z kupy, niz d...:-)

Gość pierrr Doliszh?
Buajan, heeu?

Gość a moja swojej córce Noemi
:P

Gość powaga na 100 persent
uczylam kiedys w szkole takiego brajanka.... masakra jakas bo na nazwisko mial rzeźnik!!! :D

Gość katastrofffa
Przy nazwisku Rzeznik to nawet Piotrus brzmi tragicznie :( a imie brayan jak kazde inne.

Gość wwwdddd
A mój sąsiad swego synka nazwał Kevin. Z kolei kuzynka - Denis. Nie wiem, czy tylko im się nie skojarzyło, że w szkole będzie nazywany Penis?

Gość :DDDDDDDDDDD
ja też przeczytałam peni s :P ach te skojarzenia. A tak serio, kiedyś czytałam, że ludzie mający nieciekawe życie, których głównym życiowym celem jest oglądanie telenowel nadają właśnie takie imiona dzieciom.

ja pierniczę, ale trzeba być nudnym, zakompleksionym żeby takie tematy wymyślać. TAk Cię to boli? a mówiłaś koleżance że ci sie to imie nie podoba, czy się chcesz pośmiać na boku i poprawić sobie samopoczucie?

Gość katastrofffa
Patologia,kompleksy,nudne zycie........wystarczy dac inne imie niz Kasia,basia czy marcin i prosze jaka sensacja.

tak dokladnie tak! smieje sie na boku z czyjejs glupoty!!! nietutejsza jestes naprawde jakas niedorobiona...zastanawiam sie, czym kieruja sie rodzice w nadawaniu takich imion! co to za imie brayan? ktos powyzej piszac o imieniu brian- no ok, bo wiadomo z jakiego jezyka, ale brayan i to w polsce? czy dla rodzicow ktorzy maja corke nikole, czy syna brajana/briana/brayana nie uwazaja, ze polskie nazwisko z obco brzmiacym imieniem brzmi po prostu fatalnie? a zeby bylo smieszniej to dziecko ma brayan kowalski...przeciez noz w kieszeniu sie otwiera. jak to uslyszalam, to mnie zatkalo z wrazenia, jakim idiota trzeba byc. nic nie mam do imion, ktore sa na czasie do amelii, lenek, majek itp., bo to brzmi normalnie, ale brayan? chyba nie bardzo! a znam dziewczynke nikole o nazwisku jelonek albo nastolatke roze kielbase i to tez waszym zdaniem jest ok?

ktos kto moze ma dziecko o tak dziwacznym imieniu wypowie sie dlaczego akurat wybor padl na takie imie. nie mam na mysli akurat brayana, ale jakies inne dziwaczne.

Gość wwwdddd
No sensacja - skazać własne dziecko na takie wyzwiska.

Gość kaja0009
ja to pamietam jak bylam w aqua parku i spotkalam tam przesliczna i urocza dziewczynke:) taka doslownie laleczka o blond wloskach, delikatna twarzyczka:) przeurocza!:) i nagle w oddali slysze glos jej matki " matylda chodz wysuszyc wlosy!". nogi mi sie ugiely...jak mozna dac na imie matylda??!! rownie dobrze mozna na nia wolac helga! albo urosnie taki piekny kwiat z tej dziewczynki i potencjalny chlopak bedzie do niej mowil "matyldo kocham cie". a gorzej przy oltarzu...ja nie rozumiem, czym kieruja sie ludzie w takim wyborze. przeciez to nie jest oryginalnosc, a zwykle osmieszenie czlowieka przez swojego glupiego widzimisia.

Zostaw ich w spokoju. Tak im się podobało to tak nazwali - proste. Jak Ty będziesz miała dziecko to też sobie je nazwiesz tak jak będziesz chciała i raczej będziesz lała na cudze opinie

Gość zxvhjjuys21
a skąd niby wiecie, że to "brayan", a nie "Brian"? bo autorka tak napisała? przecież ona kpi i celowo napisała fonetycznie. a co do imienia- też nie jestem fanką, ale i tak pewnie dzieciak nie przesiedzi w Polsce całego zycia i takie imię jest bardziej uniwersalne niż np "Zdzisław". i nie każdy ma polskie nazwisko. ja nie mam. a do tego pospolite, ale uniwersalne imię co jest bardzo praktyczne, a mieszkałam w kilku różnych krajach.

nie kpie, a brayan to faktyczne imie tego dziecka! akurat z kolezanka rozmawialam na fejsie i tam mi sie pochwalila jego imieniem.

Gość zxvhjjuys21
a mnie się Matylda podoba. fajne imię. a "rzygam" na niektóre wcale nie dziwaczne, normalne, ale wg mojego widzimisię brzydkie, imiona jak np: Mariusz, Magda, Aneta. wniosek: żeby się matka zesrała, to i tak nie zadowoli wszystkich

Gość hhhhh2222222
lepsze Brayan Rzeznik niz Pankracy Rzeznik:)

Gość izoldziaaaa
Nienawidze takich plotkarskich szmat,ktore sie przypieprzaja do imion cudzych dzieci. ty autorko na pewno przecudnie nazwalas swoje dziecko,pochwal no sie,to zaraz pochwalimy

Gość onabezogona29
Ja dałam synowi Maks i totalnie mam w nosie czy komuś się podoba czy nie :)

ale maks przynajmniej normalne imie.

izoldziaaaa a czy ja pisze o swoich dzieciach? umiesz czytac ze zrozumieniem? widocznie nie skoro nawet na pytanie nie potrafisz odpowiedziec! moze sama jestes matka nikoli, dzesiki, czy innego dziwactwa i jakies pretensje masz? ktos ci kazal takie imie dawac? nie. nawet moi znajomi nabijaja sie z tego imienia brayan.

Gość głupia matka
nazwie swoje dziecko brajan, nikolka albo sabrinka, a pozniej dzieciak dorosnie, pojdzie na rozmowe kwalifikacyjna i zaden pracodawca nie wezmie takiego kogos na powaznie. takie imiona kazdmeu normalnemu kojarza sie z patologia. jakby mi przyszedl taki ktos, to na wstepie bylby skreslony, bo pierwsze co przychodzi na mysl to: matka fryzjerka, ojciec mieszkaniec wiezienia albo jakis pijaczyna co ledwo ciagnie do pierwszego.

Gość mam kolege Briana- ale
on jest anglikiem :D i mieszka w UK. :)

Gość autorko...
nie masz co robić,że aż temat o dziecku swojej koleżanki założyłaś??? Przecież to nie jest Twój problem.Dla mnie np. dziwne imię w tych czasach to Zosia,Basia i Kasia...i co? Mam napisać temat o tym dlaczego rodzice dają na imię tak dziecku? Dla Ciebie to jest dziwne imię,a dla Twojej koleżanki nie. A jak Ty dałaś na imię swojemu dziecku?też się zapytam co Cię kierowało przy wyborze tego imienia,bo mi się może nie podobać:/ Jesteś straszną bojcorą skoro interesuje Cie życie innych osób... I aż z tego wszystkiego temat na kafe założyłaś...

Gość skoro nawet
Twoi znajomi nabijają się z tego imienia to musisz być straszną plotkarą!!!

nie trzeba byc plotkara. wystarczy przeczytac wpisy na fejsie, zeby wiedziec jak ona dala na mie swojemu dziecku. dla mnie tez basia, kasia to dziwne imiona...bo starodawne. a dzieci nie mam;)