Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanawiam...

Mamusie, maja wasze dzieci taki stolik?

Polecane posty

Gość postanawiam...

Chce kupic corce stolik+ krzeselka, tylko zastanawiam sie jak to wyglada w rzeczywistosci- czy stolik jest bardzo niski? Bardziej chodzi mi o to, czy siedzac na krzeselku, dziecko swobodnie moze "wlozyc" nogi pod stolik? Jakos wydaje mi sie troche niski ten stolik wzgledem krzeselka ale moze to tylko zludzenie. Poprosze o odp. :) http://allegro.pl/ikea-stolik-lack-polysk-krzeselko-mammut-mamut-i2984232722.html

Gość tableciara
Witam.wiesz co ten stolik jest nie dokmpeltu do tych krzesel.stolik powinien byc tak jak krzesla z plastyku.dodatkowo ma bardzo ostre rany ja bym tego niekupila.znajdz aukcje gdzie bedziesz miala caly komplet.

Gość dsdereedddd
moja siostra ma takie cos. Stolik jest dosc niski.Ale ma w domu 6 latke i spokojnie przy nim siedzi.

Gość dsdereedddd
ja mojej corce kupilam taki fajny stolik okragły do tego 2 taborety.

moja ma taki stolik i do tego krzesełko serii kritter takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40153699/ idealnie do siebie pasuja i córce się wygodnie siedzi wymiary krzeseła kritter: Szerokość: 27 cm Głębokość: 29 cm Wysokość: 53 cm Szerokość siedziska: 27 cm Głębokość siedziska: 29 cm Wysokość siedziska: 30 cm a wymiary krzesełka mammut: Szerokość: 39 cm Wysokość: 67 cm Głębokość siedziska: 26 cm Wysokość siedziska: 30 cm a więc jak widać jest sporo wyższe od mojego, więc może być problem ze zmieszczeniem nóg pod stolik...

chociaż jak tak teraz patrze na te wymiary to chyba chodzi o wysokosc siedziska, czyli od podłogi do siedzenia. wiec mają tyle samo (30cm) wiec bedzie ok namieszałam :P