Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne zranione serduszko56

czy boi sie odpowiedzialności

Polecane posty

Gość smutne zranione serduszko56

Cześć. Muszę się wygadać, mam nadzieję, że doradzicie mi.. Jestem z facetem ponad 5 lat. Mieszkamy ze sobą od 2. I jak to wiadomo w pewnym momencie przychodzą tematy związane ze slubem, zaręczynami. Kiedyś już o tym rozmawialiśmy, ale teraz stało się to coraz bardziej poważne. I facet chyba też już w końcu zaczął myśleć, że wypadało by w końcu zrobić jakiś krok w tym kierunku. I między innymi stąd ( tak mi się wydaje) pojawił się problem. Tydzien temu powiedział mi, że on nie wie czy mnie kocha, że chciałby MOZE zobaczyc jak to jest jeszcze z inna... Ze kiedys to bylo duzo namietnosci teraz juz jej tak nie ma (co mi sie wydaje ze po tyle latach to w miarę normalne zjawisko), że nie wie czy widzi mnie jako żonę... itd. Czy to moze byc własnie spowodowane tym, że boi sie odpowiedzialnosci i teraz zaczał myslec powaznie nad wszystkim a przy tym sie zastanawiac.. prosze o odpowiedz. Co mam zrobic, bardzo go kocham... :(

Gość Zuzanna Amelia & 28
Przechodzony zwiazek. Raczej nic sie nie da z tym zrobic. Pozna inna i ozeni sie natychmiast.

Gość Alicja asdfghj
Kiedy mowi ze chcialby sprobpwac z inna to radze sie dobrze przyjzec czy ta inna juz sie nie kreci w poblizu bo wg mnie tak. Gdyby nie chcia jeszcze slubu i zobowiazan powiedzialby ze nie jest gotowy, gdyby powiedzial ze nigdy nie chce slubu ale chce zyc z tob zawsze to tak by czul albo czegos sie bal. ale jak mowi ze chce sprobowac z inna po 5 latach z toba to z toba juz nie bedzie dlugo a czeka tylko az pojawi sie inna... Wspolczuje