Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o co ci chodzi

Potrzebuje KASY!!

Polecane posty

Jak w temacie. Jestem sfrustrowana. Mam dwadziescia kilka lat i nic pozatym. Nadal mieszkam z rodziacmi. Chciałabym mieć własne mieszkanie , przynajmniej jakieś perspektywy na to. Samochód nowy też by sie przydał, tzn normalny a nie złom niewiele młodszy ode mnie co strach nim jezdzić. Cholera no, dlaczego jest tak ciezko. Chciałabym miec normalna prace a nie harówke za najniższą krajową. Najgorsze jest to ze nie umiem ostatnio o niczym innym myslec. Moje zycie towarzyskie nie istnieje. Nie mam na to czasu ani siły. Wiele jest takich jak ja , wiem. Chciałam tylko to z siebie wyrzucić. Wy tez mozecie.

Gość anielka2389324
ta, ja tez tak mam... a pracujesz gdzies chociaz? ja nic normalnegho nie moge tu znalezc, chyba za granice trzeba wyjezdzac...

Gość Paweł88
Ahhh.. Wszystko by się przydało i nie tylko Tobie. Trochę pokory, życie bajką nie jest, chciwość cię zniszczy nerwowo.

Gość anielka2389324
o matko, zachowajcie te glupie komentarze dla siebie ''chciwosc..ble ble'' i co jeszcze? nazwiesz mnie dziwka moze bo pisdze ze potrzebuje troche pieniedzy? ostatnio to bardzo modne stało sie takie wyzywanie e z powodu. qiwlw rzeczy mozna mi zarzucic,ale na pewno nie chciwosc. NIe oczekuje od zycia nie wiadomo jakich przyjemnosci? chce miec tylko w miare normalna prace i kasy tyle aby zyc normalnie jak na swoj wiek..

Gość book of the month
Taaa, za to praca za marne grosze albo w ogóle brak pracy to wcaaale nie niszczą nerwowo :D

Jak potrzebujesz pieniędzy to weź sobie kredyt. Masz dwadzieścia parę lat to Ci dadzą, jak nie masz złego biku to nawet w banku dostaniesz. Poczytaj sobie o kredytach gotówkowych tutaj: www.kredyt-zaufania.pl/kredyty-gotowkowe Tak możesz dostać szybko pieniądze, a jak nie to do roboty ;)

Gość naporfehil1986delkj
Jak w temacie. Jestem sfrustrowana. Mam dwadziescia kilka lat i nic pozatym. Nadal mieszkam z rodziacmi. Chciałabym mieć własne mieszkanie , przynajmniej jakieś perspektywy na to. Samochód nowy też by sie przydał, tzn normalny a nie złom niewiele młodszy ode mnie co strach nim jezdzić. Cholera no, dlaczego jest tak ciezko. Chciałabym miec normalna prace a nie harówke za najniższą krajową. Najgorsze jest to ze nie umiem ostatnio o niczym innym myslec. Moje zycie towarzyskie nie istnieje. Nie mam na to czasu ani siły. Wiele jest takich jak ja , wiem. Chciałam tylko to z siebie wyrzucić. Wy tez mozecie. Miłość to uczucie głupie,zaczynające sie na ustach, a kończące na d***e. Jasne http://miniURL.fouiner.info/gfXK

Bardzo szybka pożyczka poza bankowa jak dla mnie tylko u nich! Wejdź na www.szybkiekredyty.pl, to naprawdę specjaliści. Serdecznie ich polecam! Wyciągnęli mnie z bardzo złej sytuacji :)

Gość gość
Nic, tylko brać pożyczkę :) Praca jest, ale za chwilę może jej już nie być. Wynagrodzenie pozostawia wiele do życzenia, ale nic tylko brać kredyt lub pożyczkę, uratuje każdego. No bardzo śmieszne...