Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Dziewczyny pomóżcie. Musze schudnać 5-7 kg do 9.02.2012r mam wtedy studniowke. Jak to zrobić jak i co jesc. Błagam POMÓŻCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Dodam jeszcze ze ma 164 cm i waze 72,5 kg( stopka jest nieaktualna) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqrtrererta Napisano Styczeń 28, 2013 to zmien stopke! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Ja nie prosiłam o pomoc w zmianie stopki tylko o pomoc w odchudzaniu. Prosze aby wypowiadały sie odoby ktore mogą mi pomoc a nie te, które chcą mi prawic morały lub pisac nie na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kj klalakan Napisano Styczeń 28, 2013 bleeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Prosze o pomoc dziewczyny ktore uzywają mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwsza faza Napisano Styczeń 28, 2013 South Beach, jaja , twaróg chudy , chude mięso, owoce morza , chudy nabiał, plus zielone warzywa ( brokuły, szpinak) kalafior, marchewka tylko surowa , zero owoców.Do tego ruch (wystarczy wf) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vampiria84 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Też mi zalezy, zeby schudnac jak najwięcej do 09.02 (mam impreze karnawałową) ja stosuje Diete Margita jest tu mój topik, myslę, ze 5 kg to minimum da sie na niej schudnac tak samo na kopenchaskiej, z doswiadczenia tez mogę polecic dietę amerykańską, tez jest sprawdzona w nagłych sytuacjach przed jakaś imprezą, wyjściem itp :) takie diety wiążą się jak pewnie wiesz z efektem jojo, jeśli powrócisz do starych nawykow zaraz po zakończeniu, jeśli jednak potraktujesz je jako wstęp do diety to myślę, ze są ok i nie zaszkodzą niczemu :) Powodzenia, trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lulka 666 Napisano Styczeń 28, 2013 ja kazdemu polecam sb super dieta ale nie kazdy chce ja robic ale wybaczcie albo rybka, albo..... no serio schudłam 8 kg w miesiac b ez cwiczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 dokladnie , kazdy chce schudnac na diecie ale takiej zeby mozna sie bylo nazrec jak juz zdrowa dieta to beeeeeeeeeeee a sb jest zdrowa dieta jesz duzo i chudniesz a najbardziej twoj brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 i autorka tez powie beeeeeeeeeeeee znajc zycie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vampiria84 0 Napisano Styczeń 28, 2013 ja na I fazie SB kilka lat temu schudłam tylko 1,5 kg ( na każdego działa coś innego) i dałam sobie spokój, ale dietka świetna, je się bardzo smacznie można zapomnieć, że się jest na diecie momentami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 ja od 5 lat po sb nie mam jojo , waga sie waha od 2-3 kg i wlasnie chce je zrzucic na mz ale tak to sie trzymam i nie mam nascie lat jem wszystko i nie tyje a te 2- 3 kg to czaem nagromadzona woda lub przed @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Przypominam ze chce schudnąć min 5 kg w 2 TYGODNIE! Czytajcie uważniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 to poczytaj co napisalysmy 5kg na 1 fazie schudniesz sb a dalej w nastepne 2 tygodnie tez chudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marudna_nocami 0 Napisano Styczeń 28, 2013 2 tygodnie i chcesz 5 kg schudnąć? I jest sens się tak katować? Nie lepiej kupić kieckę która będzie super leżeć na figurze jaką masz teraz i generalnie wyjść z nastawieniem dobrej zabawy? Przecież to nie Twój ślub.. czy coś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 ja na sb schudłam 8, 8 kg z czego na 1 fazie 5 kg na drugiej 3,3, a potem jeszcze chudłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 na sb jesz 6b posiłkow i nie chodzisz glodna nie liczysz kalori tylko eliminujesz niektore produkty ktore wprowadzasz w 2 fazie wejdz na forum s b i pozcytaj i zapytaj dziewczyn , i 5 kg jak nic nic zleci boze sprobuj jej a przekonasz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 6 posiłkow- sorki za bład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 wierkaja 100--- dziekuje za pomoc na pewno sprobuje :) marudna_nocami---- mierzyłam juz duzo sukienek i w zadnej dobrze nie wygladalam Macie jeszcze jakies dobre diety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinka445 Napisano Styczeń 28, 2013 hej misiaczeQ ja jutro startuje z sb mam ok 5 kg do zrzucenia jak chcesz to przylacz sie do mnie na topik sb ( jak sie zastanowisz) i bedziemy razem od 1 dnia walczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierkaja 100 Napisano Styczeń 28, 2013 nie ma za co sprobuj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 alinka 445 z chcecią sie dołącze :) Od jutra startujemy razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Tylko moze kontynuujmy na moim topiku :) nie lubie pisac o swojej diecie jak jest w to zaangazowana duza liczba osob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiaczeq 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Dieta SB odpada nie mam mozliwosci jesc niektorych potraw w szkole. Macie jakies inne propozycje w ktorych jedzenie bez problemow mozna brac do szkoly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinka445 Napisano Styczeń 28, 2013 szkoda ja do pracy bede brala chlebek z fasoli i robic kanapki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinka445 Napisano Styczeń 28, 2013 jutro go pieke a mozna duzo rzeczy wziasc do pojemnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sweet true 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Oprócz diety bardzo pomogą intensywne ćwiczenia, świetny jest fat burner express albo insanity,dobre będą też interwały ale nie wiem jak z Twoją kondycją, bo takie treningi naprawdę dają w kość. Podczas odchudzania w pierwszej kolejności tracisz wodę, więc podczas intensywnych codziennych ćwiczeniach i odpowiedniej diecie(dużo warzyw oraz białka) powinnaś spokojnie schudnąć te 5 kilo w 2 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach