Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WRÓŻKA ADONIA

CHĘTNIE POWRÓŻĘ Z TAROTA!

Polecane posty

Gość dddddddoppppppppppp
daria 16.05.1983wróżko to kto jest mi przeznaczony i czy go kiedys wogóle spotkam,jest prawda w tym co napisałas,ale mi się wydaje ze jednego kocham

Ja nie pytalam wrozko czy jest mi przeznaczony,ale czy czasem pomysli o mnie i czy ma kogos.To wiem i bez kart,ze on nie dla mnie!

Gość agnes109
Agnieszka 15.01.1983 czy spotkam kogoś w tym roku

Gość Anonimowa22222
czy moje dziecko urodzi sie zdrowe? 18.09.1991

Gość Wróżenie prowadzi na manowce
Moja koleżanka Eliza, również bawiła się we wróżby w czasie liceum. Była w tym dobra, też pomagała ludziom. Po liceum przestała wróżyć, ale nigdy nie dokonała świadomego zerwania i oczyszczenia tej przestrzeni To właśnie często powoduje, że ludziom po latach dzieją się różne rzeczy i nie wiedzą dlaczego, a furtka ciągle pozostaje otwarta. Znajoma jest osobą wrażliwą i inteligentną, pisze nawet bajki. Do kościoła nie chodzi i żyje po swojemu. Po latach od czasu wróżb zauważyła u siebie niechęć do kościoła. Jednak u niej, jak opowiadała, inne wydarzenia zaczęły ją bardziej niepokoić. Czasami czuła jak "coś" przychodzi do niej, gdy rano leży jeszcze w łóżku i nie jest to sen. Na początku myślała, że te zdarzenia mają podłoże psychiczne, bo na przykład dzień poprzedni był męczący albo nie wiadomo jaki będzie następny i może taka reakcja organizmu. Pomimo tego zastanawiała ją realność tego zjawiska. To "coś" przychodziło i... odczuwała tą obecność jak kontakt seksualny ze wszystkimi doznaniami fizyczności. Oczywiście w pokoju, poza nią, nikogo nie było. To "coś" przychodziło zawsze rano bez zapowiedzi, gdy już nie spała. Pewnego razu nie przyszło i wtedy w myślach przywołała "to coś" i przyszło natychmiast. Potem nasilało się..Skończyła u egzorcysty ,dalej już nie będę opisywać ale naprawdę ma dziewczyna przerąbane

Gość marianomariano
mariusz 02.03.1983?Czy kobieta z którą jestem jest mi przeznaczona,czy jest nią jakas inna osoba?

Gość Tarot nieprawdę ci powie
Hehe, skoczyly się grzybki halucynogenki :P Trza po nową porcję skoczyc do Biedronki ;)

Gość jasko_
16-06-1956 jak dlugo jeszcze bede bez pracy?

Gość Tarot nieprawdę ci powie
"wrózka"Genofewa odpowiada: jasku do czasu az nie znajdziesz nowej :D

boze narescie ktos madry cos napisal - chwala ci za to hehe - wroza od 7 bolesci dobre.... po za tym jak ona ma wam przepowiedziec co kolwiek jak ludzi o imieniu Daria i z ta sama data urodzenia jest tysiace

Gość carolina19374
17.06.1994 Czy wyjdę za mąż za mojego teraźniejszego chłopaka? Czy w tym roku będę w ciąży???

Gość Asdfxyz
28.08.95 u czyjego boku czeka mnie szczęście? Czy osoba, która mnie zawiodła, zmieni się na lepsze?

Gość mmmmm12345
wróżko wrócisz tu jeszcze?

Gość ZaDuzoMysliNaRaz
11.06.1990 - moja przyszlosc na najblizsze 2 lata

Gość karolciadg
Czy i kiedy będziemy znowu razem z mężem? Karolina 06.09.1982 Krzysztof 26.12.191. Pozdrawiam

Gość Kasia121251
05.11.1995 jak długo będę ze swoim obecnym chłopakiem?

Gość chwascik
Róża 16.12.1982 czy będę szczęśliwa wyjdę z długów a on będzie mi wierny proszę o odpowiedz

Gość RÓżyczka;;;;;;;;l;
Dziekuje.

Gość gość
moge prosic o Twoj mail?

Gość wirtin
czy uda mi się zajść w ciążę i urodzić zdrowe dzieciątko? marta 26.02.1990

Gość gość
adoniu, jak sie z toba skontaktowac na privie?

Gość gość
Ja nie wierzę w to, że kawałek papieru przynosi pecha. Raczej pecha przyniesie to, że wierzysz w to, że to przyniesie Ci pecha. A co do kościoła, naprawdę dziwicie się niechęci? Co do wróżb, ja nie wróżę i niezbyt się na tym znam. Ale przebywałam trochę z ludźmi z tej branży. Znam wróżkę Lucille i jeśli szukacie kogoś, kto naprawdę umie wróżyć i robi to porządnie - polecam. Zawsze mi pisze wróżby przynajmniej na dwie kartki a4. :-)