Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga19

objawy ciąży po 6 dniach???

Polecane posty

Gość kinga19

Od 3 dni odczuwam mdłości rano i wieczorem, wystąpiły bóle i zawroty głowy, ból żołądka, jednak żołądek przestał boleć a mdłości dalej zostały. Od tego czasu bolą mnie też nerki. Czy to mogą być objawy ciąży? i czy to nie jest za wcześnie stwierdzone bo 14 stycznia miałam miesiączkę to było tydzień temu a od stosunku do pierwszych objawów minęło tylko 6 dni. Nie wiem czy nie za wcześnie się martwię i czy nie może to być spowodowane nerkami a nie ciążą ponieważ w mojej rodzinie chore nerki są genetyczne.

Gość Killog
Po 6 dniach od stosunku, tu można sie spodziewać co najwyżej zagnieżdżania a nie objawow ciąży. O mdlosciach itp to nie ms co wspominać bo to nie jest objaw ciąży, ktory zawsze wystepuje - ja nie miałam w obu ciążach mdłości.

Gość kokomo222
Ja tak bardzo chciałam dziecka kiedy się starliśmy,że zawsze miałam większosć objawów aż do okresu potem mijały :) w tym miesiącu gdy zaszłam w ciążę nie odczuwałam nic co mogłoby sugerować ciążę, a jednak dwie kreski się pojawiły i dzidzia była.

jezeli 14 stycznia mialas miesiaczke to teoretycznie teraz masz dni plodne wiec gdzies za 2 tygodnie moglabys miec objawy ciazowe :)

Gość kinga19
czyli prawdopodobieństwo że zaszłam w ciąże jest nie wielkie. To od czego mogą występować te mdłości codziennie rano i wieczorem juz od trzech dni?

Gość od psychiki to siedzi
W twojej glowie. Jak zajdziesz i sie nie bedziesz spodziewac to nawet zadnych objawow moglabys nie zaobserwowac.

Gość To Twoja psychika
podpowiada Ci te objawy:o Do zagnieżdżenia ledwo co doszło o ile w ogóle doszło...

ja tez mialam mdlosci kiedy nie bylam w ciazy a mialam nadzieje. ale jak zaszlam w ciaze to nie mialam zadnych mdlosci ani nic. dopiero w 6 tygodniu pojawili sie mdlosci i inne objawy :)