Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure me

wejdz i poradz please

Polecane posty

Gość pure me

Jestem zalamana. Spotykam sie z facetem od kilku miesiecy. Jest bardzo fajny, mily i do wczoraj myslalam ze jest prawie idealem. poznalam go przez fb, moj daleki znajomy podobno powiedzial mu o mnie ze jestem fajna dziewczyna itd, zaczepil mnie i tak to sie zaczelo. teraz siedze i rycze bo wczoraj rano jak jeszcze lezalam w lozku on poszedl na dol zrobic sniadanie. Zostawil swoj telefon a ja glupia podkusilo mnie i korzystajac z okazji weszlam w jego smsy. Nie bylo tam wiadomosci od innych dziewczyn ale weszlam w smsy ktore pisali pomiedzy soba z tym moim dalekim znajomym. To co tam znalalam bylo dla mnie szokiem a bylo to cos w stylu( pisal to ten moj daleki znajomy:' Jakbym nie byl z ewka to bym sie kolo niej zakrecil, 100 k piechota nie chodzi" Nie wiem skad sobie wymyslil ze mam tyle kasy, ale wiedzial ze dobrze zarabiam i mam oszczednosci. I wyszlo na to ze ten moj obecny poprostu zakrecil sie kolo mnie bo mam pieniadze:( Nie wiem jak to mam teraz rozegrac , wczoraj nie mialam odwagi mu o tym powiedziec bo bym musiala sie przyznac ze grzebalam w jego telefonie. Kurcze naprawde mam dola i on widzial ze cos ze mna nie tak dopytywal sie cos sie stalo a ja idiotka nic. A teraz siedze i rycze:(

Gość pure me
jestemz alamana, mam ochote strzelic sobie w leb albo lyknac prochy. Zakochana na maxa, sielanka, a tu takie cos :( Niech mnie ktos pocieszy bo zwariuje, juz nawet nie mam lez zeby nimi plakac :(

Gość wybadaj go, sprawdź,
czy naprawdę chodzi mu o kasę.

Gość pure me
Dzieki za odzew. Ale jak mam go wybadac czy mu chodzi o kase czy nie? Wiem ze jemu sie nie przelewa i mial troche problemy finansowe, teraz jest troche lepiej ale powiedzmy ze zyje z miesiaca na miesiac. Jak sie widzimy to placimy z reguly raz on raz ja. Cociaz wczoraj jak pojechalismy do sklepu to kupilam duzy worek karmy dla jego psa bo jakis taki wychudzony , i jakies smakolyki dla tego psa. Widujemy sie tylko w weekendy wiec moze to tak wyglada ze nie chce za bardzo pokazac ze nie ma kasy, ale kupujemy jakies jedzenie czy wyjscie na zmiane. Ale to nie sa jakies duze koszta. Teraz bede miec w glowie to juz chyba caly czas ze zagadal mnie bo mam pieniadze a nie ze chce byc ze mna bo mnie kocha:( Przeciez nie moge sie przyznac ze grzebalam w telefonie prawda????

Gość wybadaj go, sprawdź,
np. zapytaj czy by nie chciał jakieś markowego zegarka i pokaż mu w necie jaki podkreślając cenę albo jakieś ubranie. i co on na to. powinien odmówić.