Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smutna260

zostawił mnie po 4 latach

Polecane posty

Gość smutna260

Witam tak wiec jak w temacie facet zostawił mnie po prawie 4 latach Między nami było różnie ale zawsze sie godzilismy juz kiedys tez mnie zostawił bo jest strasznie zazdrosny i ubzdurał sobie ze go zdradzam ale po 3 dniach wrucił i przepraszał Tak stało sie i teraz 5 dni temu mnie zostawił czego w ogole sie nie spodziewałam bo o 12 napisał ze zaraz bedzie a po 3 godzinach zadzwonił twierdzac ze go zdradziłam ze mu zaufani koledzy wszytsko powiedziali ze zdradziłam go w poprzedniej pracy dlatego mnie zwolnili i ze uprawiałam sex w sklepie :| co oczywiscie jest nie prawda Pozniej jeszcze przyszedł i zroił lekka awanture przy rodzicach ze go zdradzam i prawie sie popłakał Nie wiem co mam robic pisałam mu ze jeżeli wierzy w to to niech przyjdzie z tymi kolegami i niech powiedza to przy mnie ale na to w gole nie odpisuje Nie wiem co mam robić już 4 dzień nic nie jem chodze osłabiona Nie wiem czy dac mu czas czy dac sobie spokój kocham go bardzo ale juz nie daje rady napisał mi ze nami skończone i zebym do niego nie pisała A może on mnie juz nie kocha juz sama nie wiem jeszcze pare dni przed tym mowił ze kocha a teraz przez jakies plotki mnie zostawił mnie nie wiem co robic pomóżcie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować