Gość smutna260 Napisano Styczeń 28, 2013 Witam tak wiec jak w temacie facet zostawił mnie po prawie 4 latach Między nami było różnie ale zawsze sie godzilismy juz kiedys tez mnie zostawił bo jest strasznie zazdrosny i ubzdurał sobie ze go zdradzam ale po 3 dniach wrucił i przepraszał Tak stało sie i teraz 5 dni temu mnie zostawił czego w ogole sie nie spodziewałam bo o 12 napisał ze zaraz bedzie a po 3 godzinach zadzwonił twierdzac ze go zdradziłam ze mu zaufani koledzy wszytsko powiedziali ze zdradziłam go w poprzedniej pracy dlatego mnie zwolnili i ze uprawiałam sex w sklepie :| co oczywiscie jest nie prawda Pozniej jeszcze przyszedł i zroił lekka awanture przy rodzicach ze go zdradzam i prawie sie popłakał Nie wiem co mam robic pisałam mu ze jeżeli wierzy w to to niech przyjdzie z tymi kolegami i niech powiedza to przy mnie ale na to w gole nie odpisuje Nie wiem co mam robić już 4 dzień nic nie jem chodze osłabiona Nie wiem czy dac mu czas czy dac sobie spokój kocham go bardzo ale juz nie daje rady napisał mi ze nami skończone i zebym do niego nie pisała A może on mnie juz nie kocha juz sama nie wiem jeszcze pare dni przed tym mowił ze kocha a teraz przez jakies plotki mnie zostawił mnie nie wiem co robic pomóżcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach