Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuńkasid

Dukan 2013 zaczynam odchudzanie kto chętny się przyłączyć

Polecane posty

Gość Izuńkasid

Witam seredcznie Postanowiałam zacząć się odchudzać dietą Dukana. W kilka osób zawwsze można osiagnać jakieś rezultaty. Motywacja i wspieranie się na wzajem jest bardzo ważne , także jeżeli ktoś chce się przyłaczyć do mnie to serdecznie zapraszam :))

Gość Pysia234
hej kto jest na II fazie??

Gość takasobiejatralalalla:)
Życzę powodzenia:)Byłam na dukanie w wakacje,teraz jestem w ciąży więc nie mogę:) Udało mi się przez 3 tygodnie schudnąć z 60 do 52 kg:) Waga się trzymała do teraz:D Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie diety,to piszcie:) Ja już nie mogę się doczekać aż dziecko będzie na świecie,a ja będę mogła zabrać się za dukana:P

Gość Pysia234
no ja 10 miesiecy temu urodziłam córeczkę i zostało mi 22 kg :(( ja bym chciała wszystko wiedziec:)) hehe:)) w ile czasu schudłas:))

Pysia to ile przytyłaś w ciąży??? 22 kg da się zrzucić na dukanie,ale trzeba mieć strasznie silną wolę:) Ja nie miałam nadwagi. Musiałam schudnąć do sukni ślubnej.Udało mi się w 3 tygodnie zrzucić 8 kg,ale cały ten czas byłam w I fazie,nie przechodziłam do II. A co byś chciała wiedzieć?:)

Pysia to ile przytyłaś w ciąży??? 22 kg da się zrzucić na dukanie,ale trzeba mieć strasznie silną wolę:) Ja nie miałam nadwagi. Musiałam schudnąć do sukni ślubnej.Udało mi się w 3 tygodnie zrzucić 8 kg,ale cały ten czas byłam w I fazie,nie przechodziłam do II. A co byś chciała wiedzieć?:)

Gość hahahahahahahhahahahahha
jest tu kto???:)

dziś 25 dzień i 5,5 kg mniej :) czyli wychodzi że schodzę kg na 5 dni - z tym że spada skokowo, czasem tydzień nic, a potem nagle 2 kg:) uwielbiam ta dietę, w 2009 schudłam na niej 17 kg i do zajścia w ciąże waga mi się utrzymywała, teraz po ciąży zostało mi "trochę" kg, próbowałam różnych "zdrowych" rzeczy wliczając wizytę u dietetyka i nic mi z tego nie przyszło...waga ani drgnęła, mimo tego że trzymałam się twardo :) a Dukan jest ok, i na tą porę roku super, bo jak pomyślę że miałabym teraz "zajadać się" sałatą i pomidorami (TYLKO!) to bym chyba zwariowała :) a na mięsko, rybę, nabiał w taką zimę zawsze mam ochotę:) polecam stronę z przepisami "Z kotem w kuchni", dopiero co odkryłam, ale już parę rzeczy spróbowałam tak że powodzenia autorko :)

Gość masssakkkkrrra
to najgorsza z diet! !!!!

Gość bestevernot
Hej dziewczyny! Ja tez jestem na dukanie, dzisiaj dokladnie 2 tydzien. Widze ze niektore z was sa bardziej doswiadczone w stosowaniu tej diety, wiec prosze powiedzcie mi dlaczego moja waga stoi uparcie w miejscu? Na uderzeniowej (5dni) spadlo mi 3 kg i to by bylo na tyle. Waga stoi w miejscu juz 10 dni :(

1. może za mało pijesz? 2. może popełniasz jakieś drobne grzeszki 3. u mnie też stała, ale ja byłam po innych dietach i myślę że organizm musiał załapać, bo w ciągu ostatniego tygodnia zeszło mi 2,5 4. wszystkie moje znajome na dukanie chudły skokowo :) wytrzymaj jeszcze z 10 dni i zobaczysz czy spadnie, jeśli nie, to już nie wiem :) aha, u mnie pomogło jak zaczełam jesc w dzien, do 19, a potem juz nie. wiem ze krazy opinia ze mozna w dowolnej ilosci i o kazdej porze, ale to troche nadinterpretacja Dukana trzymaj sie :)

Gość Najcenniejsza dieta
Przy jej stosowaniu dostałam tezyczki więc gratuluje wyboru...

Gość . Mama dwójki
Moja mama i siostr były razem na tej diecie. Mama chudła pięknie mimo grzeszków a siostra po 3 na skokowej już nic więcej i dała sobie spokój. Oczywiście moja mama miała problemy ze zdrowiem to chyba zdjęcie sobie sprawę ze tak jest, ale uważam że warto bo do dziś ma cudowną wagę 50 kg.

Gość Pysia234
takasobiejatralalalla:) przytyłam 30 kg nie objadając się ani nic... na uderzeniowej spadło mi 6 kg w ciągu 7 dni... teraz waga spadła tylko 1,5 kg a juz jestem 13 dzien... masz może jakieś przepisy?? pozdrawiam:))

Gość hvgvgvgvg
no to gratuluje wam obwislej skory skoro w takim tempie chudniecie :)

Hej:) Pysia a nic Ci po porodzie nie zleciało?Że aż 22 kg Ci zostały? Jak ktoś ma więcej do zrzucenia to przeciąga sobie I fazę o parę dni:) I co najważniejsze nie wolno jeść za dużo nabiału dziennie-jogurtów,twarogu.Lepiej zjeść więcej mięsa.Od za dużej ilości nabiału waga może stać w miejscu. A otręby jecie?Trzeba ok 2 łyżek dziennie żeby nie mieć zaparć. I dużo wody. Przepisy szukałam w necie,jest ich pełno:)

Gość Pysia234
zleciało mi 12 kg ale znowu przytyłam 4 :(( juz nie wiem co robic... a wiesz co najlepsze ze wogole mi sie nie chce jesc...;/ i nie wiem jak to bedzie:((

Gość hvgvgvgvg
wszystkie bedziecie mialy wiszaca skore po tak szybkim chudnieciu juz nie mowiac o efekcie jojo

Gość Pysia234
hvgvgvgvg masz inny pomysł???

Gość . Mama dwójki
Jak się dobrze stosuje tą dietę to nie ma efektu jo jo. A luźnej skóry nie zauważyłam u nikogo kto ją stosował. Jedyne minusy to te problemy z nerkami, trzustki, skurcze.

Pysia jak mało jesz to też przez to może być zastój... Musisz po troszeczku wcinać...nie możesz się głodzić,bo tak nie schudniesz:)

Gość Pysia234
cos tam zawsze ciupne ale mi sie nie chce;/ a powiedzcie mi jaki przecier pomidorowy mogę stosowac??

Gość Anielicaaaaaaa
ja nie polecam takiego szybkiego chudnięcia - dukan to dieta wyniszczająca - moim zdaniem trzeba jeść wszystko tylko a z głową i w umiarkowanych ilościach - ja rok temu stosowałam diete 1000 kcal i w miesiac zeszłam 5 kg potem automatycznie przestawiłam na zdrowe lekkie jedzenie i dzisiaj mam w suimie 10 kg mniej - skóra nigdzie nie wisi itp czuje sie świetnie - no i czasem sobie pozwolę zjeść coś tłustszego lub słodycze.

Gość hvgvgvgv
mam. racjonalne zdrowe odzywianie polaczone z wysilkiem fizycznym.

Gość Anielicaaaaaaa
hvgvgvgv popieram..

Gość Pysia234
myslisz ze nie probowałam?? codziennie na siłownie i zrowe odzywianie... 30dag w ciagu 4 miesiecy... to az sie nie chce...

Przecier pomidorowy bez cukru i oleju:)-bardzo trudno taki dostać:/ Najlepiej pomidory w puszce bez skóry posolić,popieprzyć i potraktować blenderem:)

Gość Pysia234
yhmmmm:) włąsnie nie wiem gdzie to moge dostac... ciezko mi sie polapac w tej diecie... chciałąm sobie chleb zrobic i nie wiem ile moge kromek dziennie jesc,,,

Gość hvgvgvgv
Pysia to sprawdz sobie hormony - bo moze masz jakies problemy. Poza tym, wlasnie gospodarka hormonalna i w ogole przemiana materii po takich dietach typu dukan sa w rozsypce, wiec nie ma sie co dziwic.