Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowa palaczka 83

jak sobie radzić po rzuceniu papierosów?POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Witam, 2 tygodnie temu przestałam palić bo chce zajść w ciąże. Motywacje mam ogromną ale objawy odstawienia nikotyny są koszmarne. Kołatanie serca, zawroty i bóle głowy, płaczliwość, agresja,duszność, mega wielkie trudności z koncentracją...Wszystko to powoduje, że czuje się koszmarnie co mi przeszkadza w szczególności w pracy.. biore tabletki uspokajające ale jest ciężko.. Może ktoś z Was przeżywał coś takiego i ma jakiś genialny pomysł jak poczuć się lepiej???? bo normalnie zwariuje..

nikt tutaj nie rzucał?

Gość donos do skarbufki
Papier osy jest kazdy drobiazgowo sprawdzany - takie prawo :classic_cool:

to co teraz przeżywam to droga przez piekło... a najgorsze, że sama sobie to zafundowałam przez jakąś galopującą głupotę!!!!

Gość NIE BĘDZIE LEPIEJ,ALE GORZEJ!
Miałam podobnie przy rzucaniu palenia.Nie wyrobiłam z dolegliwościami wróciłam do palenia:D Teraz wszystko wraca do normy i jest OK.Nie jestem jeszcze gotowa żeby rzucić palenie.Nie dla mnie takie męczarnie.

ale ja chce rzucić!!!!!!!!! Aby zajść w ciąże i mieć zdrowe maleństwo!!!! Motywacje mam i to mnie jeszcze powstrzymuje od palenia... normalnie chyba wyląduje w psychiatryku albo strzelę sobie w czaszkę! Dzisiaj zrobiło mi się tak słabo, że myslałam iż zemdleje... W życiu nie sadziłam, że zaprzestanie palenia może mieć takie objawy!!!