Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezNicku_

Mąż nie chce ze mną seksu w ciąży. Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość BezNicku_

Hej mam problem, jestem w 24 tygodniu ciąży. Problem mój polega na tym, że często mam ochotę na igraszki, a mąż stanowczo mi odmawia tłumacząc tym że boi się o dzidziusia, że zrobi mu krzywdę. Próbuję mu wytłumaczyć że jeśli nie mam przeciwwskazań to przecież możemy się kochać, a do niego to nie dociera :(. Czasem obawiam się że stracił ochotę na mnie, pytałam go czy tak jest to niby zapewniał że tak nie jest, że mnie kocha... Nie wiem czy mu wierzyć :(. Szczerze mówiąc we wcześniejszych tygodniach (co logicznie wydaje się wg mnie być bardziej ryzykowne) to raz na te 3-4 tygodnie był seks, a teraz? Już nie bo widzi że mam brzuch coraz większy. Jaka jest Wasza opinia? Czy też tak macie/miałyście? Z góry dziękuję za pomoc!

Gość niedługo mama
Ty musisz wiedzieć jaka jest przyczyna,w sensie-najlepiej go znasz. Jedni boja się,że zrobia krzywde dziecku,inni czuja sie jak w trójkacie,a jeszcze innych ... nie pociagaja nowe kształty żony. Jeśli twierdzi,że sie boi,to może spróbuj np.wziać go na rozmowe do swojego ginekologa?

Gość BezNicku_
Sama już nie wiem, ja jestem taka że dużo sobie wkręcam. Chociaż staram się wierzyć że mnie kocha :(. Ale żeby aż tak nie chcieć seksu? To mi się w głowie nie mieści...

Gość kohjhj
Może go po prostu nie podnieca kobieta w ciąży. Urodzisz i znowu będziecie mieli sex. nic sie nie martw :)

Gość nie lubię zimy...
ja jestem w 35 tygodniu i mąż cały czas ma ochotę na sex, brzuch mu nie przeszkadza, nawet mówi że wyglądam bardzo seksownie :P także chyba musisz pogadać z mężem i wyjaśnić mi, że nie zrobi krzywdy dziecku,a raczej wyjdzie Ci to tylko na zdrowie :) taki masaż mięśni kegla :P

moj maz tez mial taki okres ze sie bal. tez jakos chwilke po polowie ciazy. powiedzial mi wprost ze nie wie dlaczego ale nagle zaczal sie obawiac o malego. wiec z seksu zrezygnowalismy. poszedl ze mna do ginekologa, wypytal jeszcze raz dokladnie czy mozemy, czy na pewno maluchowi nic nie grozi jak uslyszal z innych ust niz moje ze to jest bezpieczne to pomalu przekonal sie do seksu. co dziwne mial tak i przy pierwszym i przy drugim synku :P zawsze w tym samym momencie ciazy :)

Gość BezNicku_
Dochodzę do wniosku że chyba na następną wizytę do ginki zaciągnę mojego i mam nadzieję że mu wytłumaczy. Dzięki za pomoc dziewczyny, chyba jednak mój ma cykora :P.

Gość a co to za radość
walić taką rozlazłą słonicę :O

Gość uggw
a co to za radość -na pewno większa niż takiego bezwartościowego i sfrustrowanego paszteta jak ty :):)

Gość są dwa wyjścia
Mój mąż też nie chciał się kochać jak tylko dowiedział się, że jestem w ciąży. Bał się i już. Dwa razy go zmusiłam, ale widziałam, że jest zdenerwowany i wystraszony, więc już więcej nie namawiałam. Przecież musi nam to razem sprawiać przyjemność. Od 20 tygodnia mam zakaz jakichkolwiek zbliżeń i nawet pieszczot, więc sprawa się rozwiązała. Ale nie powiem, bo jest ciężko.