Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkijuhy

Lubicie zaglądać ludziom w okna?

Polecane posty

Gość olkijuhy

Nie jestem jakimś podglądaczem-psycholem, ale jak idę ulicą i widzę jak na dłoni wnętrze czyjegoś domu, to nie mogę się powstrzymać, żeby nie rzucić okiem. :D Strasznie lubię obserwować ludzi jak robią sobie herbatę w kuchni, oglądają telewizję w salonie, przebierają się w sypialni, ogólnie oglądać cudze mieszkania, to jak są umeblowane, co wisi na ścianach. Zabawne, że nikt sobie nie zdaje sprawy z tego, że jak nie zasłoni okien i zapali światło, to każdy go będzie widział - ja zawsze zasłaniam żaluzje. :P

Gość vdvb jebv jd vdnj vn,dm vd,nvn
jak są odsłonięte i pali się swiatło to siłą rzeczy się spogląda. zauwazyłam,że niektórzy ludzie specjelnie nie zasłaniają okien bo chcą,żeby ludzie widzieli jak mają ładnie urządzone mieszkania. żenada:O :O ja zawsze zasłaniam i zaciagam rolety jak zapalam światło--lubię prywatnośc i nie mam ochoty,żeby jakieś ryje mi zaglądały co mam w domu.

Gość ja sem netoperek+
nie, tylko w majtki :)

dawno temu założyłam tu podobny temat i przeczytałam, że jestem psychiczna, zboczona itp. :o mało tego, że lubię patrzeć ludziom w okna, przyglądam się też co ludzie kładą na taśmie w markecie :) To jak ktoś ma w domu albo co je, dużo o człowieku mówi.

Gość ja nie zasuwam rolet na całe
okno, zostawiam ok.10 cm szpary bo moje koty lubia nocami przez okna sie patrzeć, i widzę jak ta szpara w oknie kręci przechodniów, prawie każdy się gapi, mam monitoring, to ich obserwuję na laptopie :)

Gość Bardzo nieśmiała...
Nie, nigdy nie patrzę ludziom w okna - nie ciekawi mnie to co robią, jak mają umeblowane wnętrze, co zawierają ich szafki i lodówki ;) Wracając wieczorem patrzę na wszystko, tylko nie na bloki - najczęściej w niebo lub po prostu: przed siebie. Jest jednak jeden wyjątek - zerkam tylko w jedno Okno - bo tam jest On. Nie potrafię się oprzeć i zawsze gdy widzę, że tam jest, choć w myślach przenoszę się tam, bliżej Niego... A on nie wie o moim istnieniu, i nigdy pewnie się nie dowie.