Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama malenstwa1

Ktore wybrac?

Polecane posty

Gość Mama malenstwa1

Witam!bede miala coreczke.maz chce dac jej na imie Zuzanna a ja Oliwia.ktore wg Was jest ladniejsze?

Gość Aśkaaa
Zuzanna

Gość Eszelonka
O, założyłaś drugi taki sam temat... I jednych i drugich jest pełno teraz. Może warto pójść na kompromis i porozmawiać z mężem, a nie z nami? To Wasze dziecko :) w każdym razie powodzenia :)

Gość W Reducie w Vero Modzie
Mojego brata żona właśnie chce nazwać dziecko Oliwia. Mnie osobiście się ono nie podoba, bo rzeczywiście jakoś tak zawiewa najniższą warstwą społeczną, ale nie wtrącam się bo to ich wybór i dopóki im się podoba to ok. Zuzanna wydaje mi się oklepane. Ostatnio zauważyłam szał na Anielki i Hanie - oba imiona piękne i jak widać "nieśmiertelne". :)

Gość przetarte jabłuszko
Zuzia ślicznie :) Obydwa imiona są teraz popularne, jednak wydaje mi się, ze Oliwii jest więcej, więc stawaiałabym na Zuzę :)

Gość Mama malenstwa1
Najpierw nie moglam dodac tematu a teraz dwa wyskakuja.wybaczcie

Gość ciężko sie zdecydowac wiem
Oliwia nigdy mi się nie podobało. A Zuzia owszem ładnie, ale jak dorośnie to ludzie będą się i tak zwracać do niej Pani Zuzanno, no poza rodziną i przyjaciółmi. Ja nie lubię zbyt popularnych imion, ale też zbyt rzadkich, starodawnych czy dziwnych.