Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na antybiotyku :(

Facet z fochem - co robić?

Polecane posty

próbuj. ale daleko mi do ciebie, gdyż twoja znajomość jest właściwie w całości upubliczniona. nigdy w życiu z żadnym problemem związkowym nie przychodziłam na kafe. zresztą musiałabym na głowę upaść, żeby się radzić kogoś w tym bagnie :)

Gość Perversyjna Weronika
Jeśli facet wali focha, trzeba znaleźć nowego ;)

Gość GrinBlu,
Cześć xXtT :) Co u Ciebie? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Sarenko,a Ty czemu na pomarańczowo? :P Swoją skrzynkę czasami jeszcze odwiedzasz? ;) Na razie muszę spadać do roboty,ale potem jeszcze będę na necie,nawet całkiem wczesnym popołudniem ;) Ech,wszystko jest tak pokomplikowane,że nie wiadomo co robić ;) A punkt widzenia... no cóż ;) PZDR

Gość GrinBlu,
To miłego dnia :) Odwiedzam czasem skrzynkę i wiem, że leży w niej list :p Postaram się niedługo odpisać :) Uważaj na drogach, papa :)

Gość Niezly teatrzyk bedzie
dawno takiego nie mielismy ide po chipsy

xT, Ty arogancki, zarozumiały chłopczyku!!! v Właśnie tak powinieneś zareagować, czyli się NIE ODZYWAĆ! chcesz to załatwić jeszcze raz i to publicznie? - proszę bardzo. v Mój topik nie był próbą zwrócenia na siebie Twojej cennej uwagi tylko luźnym tematem, do napisania którego mnie zainspirowało Twoje zachowanie. I tylko potwierdził, że faceci strzelają fochami niezależnie od wieku. Koniec! Temat zamknięty! v Twój żenujący post natomiast tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że to dobrze, że się pożegnaliśmy! Napisałam tutaj na pomarańczowo, nie podając żadnej kluczowej informacji, a Ty już bardziej nie mogłeś mnie pogrążyć... Może od razu wszystko opisz? wklej maile i w ogóle zanalizuj mnie z góry na dół? pobawcie się razem z pozostałymi weteranami i pośmiejcie - będzie zajęcie na parę dni. przecież wiem, że to uwielbiasz. v Żaba ma rację, dojrzałością reprezentujemy poziom przedszkola - ale jak piszę do Ciebie na privie to NIE DOCIERA, więc może jak napiszę tutaj to DOTRZE! v Nie przypisuj mi własnych cech charakteru! Nie muszę zniżać się do żarliwych postów in public, by zdobyć czyjąś atencję. I nie znoszę publicznego prania brudów, dlatego tym bardziej jestem wściekła, że muszę to tutaj teraz pisać! v PS. I nie nazywaj mnie "Rudym Kotem" bo mówiłam Ci, że tego NIECIERPIĘ !!!!!!!!

Jeśli ktokolwiek inny to czyta, poza zainteresowanym, to proszę pochować chrupki i rozejść się, nic więcej nie mam do powiedzenia, dziękuję za uwagę.

Gość żaba, załóż związek partnerski
pobłogosławi was Biedroń, a do chrztu dzieci trzymać będzie posłanka Pawłowicz a nie, dzieci nie będzie jałowe byście były we dwie, bez jakiegoś iksa między udami :classic_cool:

Gość a to ci jajca
ja bedem jesc chrupki i tak

Gość XXXT przejebales sobie
i z sexu nici

no tak nie dziwę się, że żelkowi podoba się autorka:) obie lubią "załatwiać" sprawy przez założenie odpowiedniego topiku:) co fajniejsze potem próbują winę za swoją bezmyślność zrzucić na tą drugą stronę :) gdzie was tak mnożą ?

Gość ike tym razem nie masz
racji, to XT zdemaskowal autorke ktora przyszla sie anonimowo poradzic jak wiele innych osob on wyjechal z prywata i wkleil tekst z prywatnej korespondencji on autorke probowal osmieszyc, zeby wyjsc na swoje

Gość hahaha, o ja padnę za moment
i drugi nick też zdradził :D jak dzieci, no jak dzieci. zakładać topik na portalu gdzie się poznano i twierdzić że wcale nie chciało się zwrócić uwagi. cóż, taki poziom kafe

Gość hahaha, o ja padnę za moment
a dla mnie kij ma dwa końce, primo nick, pewnie wiedział ze jest chora i bierze leki, po drugie podbijanie tematu bo "nie wie co robić" WIEDZĄC iż owy facet przebywa na kafe. to była prowokacja, która się udała i teraz wina ma spaść na niego niezła zagrywka

Gość IMO12395
Ike zwęszyła świeżą krew Zwabił ją tu afery zew Dzieci zostaną bez obiadu, Bo ike na kafe ujada ­ Mężuś ją błaga: "seksu trochę!" A Wiadro na to wali fochem: "Spadaj nudziarzu, erotomanie! Ja tu na forum mam używanie!" ­ Sens życie Rudej do dopierdalać, Zamiast budować, woli rozwalać W każdej dnia chwili palce gotowe, By wiadro pomyj cisnąć na głowę! ­ :D

Gość iksowy teraz właśnie poznajesz
prawdziwe kafe:D fajnie było stać z boku, co? :D

Gość ten iksowy to jakis miekkim
chujem robiony pajac dziwne ze w ogole jakas na niego poleciala

zgadzam się z hahaha, o ja padnę za moment a rzadko mi się zdarza zgadzać z pomarańczą :P

przecież to podszyw ima a wiadomo, kto poza nim pisze podobne wierszyki:P

Z którym postem Ike się zgadzasz?Z tym z 15:51 czy z 15:54? A wierszyk... no tak; zresztą post z 15:51 też Żelkiem zalatuje 😡

Gość IMO12395
Niech nawet będzie, że to ja pisałem. :classic_cool: ­ A swoją drogą, to nigdy nie mam popcornu pod ręką, gdy zaczynają się kafe-dramaty-miłosne. W sumie Rycerz powinien nam skoczyć do sklepu po zakąski, wszakże i tak już podjął się zapewniania nam rozrywki. :classic_cool: