Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na antybiotyku :(

Facet z fochem - co robić?

Polecane posty

Gość IMO12395
Rycerzu - rób co w Twojej mocy, aby nie runąć z tego piedestału, albowiem on wysoki i trudno byłoby Ci znowu się na niego wdrapać. :classic_cool:

Dalej ma focha. Żremy się mailowo od 4 godzin, końca nie widać. Pomału z tymi chrupkami bo Wam braknie do końca wieczoru.

o dziękujemy za sprawozdanie:P rzeczywiście bardzo ci zależy na dyskrecji:P

Gość sdfdfdasfffad
kopa w tylek ,i iejsce dla innego, facet z focha to ciota,i daleko od niego

Ok Żelek: to,że ja się zachowałem jak gówniarz (i za co przyszło mi odpokutować,co wcale nie zmniejsza mojego poczucia wny),to wcale nie sprawia że Ty jesteś w mniejszym stopniu postrzegana jako gówniara,bo dałaś do tego powody daleko więcej razy niż ja.Ze mnie się teraz pośmieją i zapomną,Ty o sobie jeszcze nieraz przypomnisz i bedziesz ponownie skakać jak wesz na grzebieniu,gdy np. Ike Cię wypunktuje. A Twoje złosliwości są na poziomie co najwyżej liceum,więc kogoś,kto przeszedł nieco więcej,nie zirytują bardziej niż upierdliwy komar.Już Ci mówiłem: zołza to przynajmniej styl; Ty nie masz nawet tego stylu.Ot,zwykła,gówniarska,tania złośliwość.Akurat wystarczy na mniej ambitne wątki z Kafe,ale na nic więcej. Ja rozumiem swój błąd; Ty wielu swoich może i do końca zycia nie pojmiesz.

Ike: Cała ta sytuacja mnie po prostu rozwala tak, że sama mam ochotę polecieć do Biedronki po czipsy i patrzeć, co będzie dalej. mam się zamknąć w komórce i szlochać nad swoim losem? oraz nad okrucieństwem kawiarnianych sępów? no proszszsz.....

oj tam mnie tam nasza żabcia śmieszy:) najpierw w spazmach lamentuje , że jej dokuczam a potem próbuje nieudolnie mnie naśladować :) taka żabia hipokryzja :)

dla mnie kobieto to możesz tu nawet świecić cyckami i napisać na czole "XxX jest niegrzeczny" skoro uznajesz, że masz misję ekshibicjonizmu kafeteryjnego to tylko nie miej pretensji , że druga strona tez poczuła takową potrzebę :P ostatecznie ma się zamknąć w komórce i szlochać nad własnym losem?:P

myślę, że rycerzyk pasowałby do fiku miku. ­ ale po tej aferze chyba już żadna panna z kafe na niego nie spojrzy. no chyba, że znowu zmieni nick i poprawi strategię, to może się któraś nabierze :D ­ a ike robi za adwokata, bo zostawienie chłopca samego na polu walki groziłoby jego zdeptaniem przez skaczące żaby i krasnale :D

Gość IMO12395
Tak trzymaj Rycerz! Nie puszczaj się piedestału! W ten sposób ani mnie nie zagnieciesz (ani innych maluczkich, nie tak wspaniałych jak Ty), ani spadając nie zrobisz sobie krzywdy. :classic_cool:

wypraszam sobie, nie naśladuję żadnych rudych wiader. jestem tylko wredna jak zawsze :D ­ a nieudolne to jest bieganie za mną jak suka z chcicą i próby zwrócenia mojej uwagi. ­ doprawdy, nie wiedziałam, że jestem dla ciebie aż takim idolem :classic_cool: ­ no ale czasy się zmieniają, więc stare i płaskie musi ustąpić miejsca młodemu i cycatemu :classic_cool:

Ike: Dobrze chociaż, że nie mam manii popisywania się swoją wszechwiedzą, mądrością i inteligencją, o Wielka Mistrzyni Cynizmu! (padam do stóp) 🖐️

Gość IMO12395
Wybaczcie nieobecność mę, ale stwierzdiłem, ze popcorn i wasze towarzystwo to dobre duo 💤,:classic_cool:

iksowy - postaraj się z przytykami! bo to z gówniarstwem to już 100 razy pisałeś i nie robi na mnie wrażenia :classic_cool: ­ ty po prostu miękka faja jesteś. już nawet koleżanka ike ma większe jaja od ciebie. ­ z nią można się przynajmniej zabawnie poużerać. a ty piszczysz cieniutko, jakby kto przyrodzenie w imadle trzymał :classic_cool: ­

adwokata powiadasz... a ty tu piszesz w swojej sprawie , żelek?:D czy tak klepiesz? nie zastanawiając się, że robisz tu dokładnie to co ja ?:D żebyś ty dziewczynko była tak wredna jak bywasz bezmyślna to byliby z ciebie ludzie

na antybiotyku :( x chipsy z Biedronki są wporzo. Jak ma Ci to poprawić nastrój to gnaj.

Gość Chips_menka
"ale w koło jest wesoło, oooło.." dawać te chipsy!

możesz już wstać pomarańczo dzielnie walczyć o odrobinę prywatności na kafe :classic_cool:

i * dzielnie..blablabla to prawda chipsy z biedronki są ok zwłaszcza te z koziego mleka :P

Gość mogłeś odpisać dziewczynie
jak odpisuje na maile to (chyba) focha już nie ma :P

a nieudolne to jest bieganie za mną jak suka z chcicą i próby zwrócenia mojej uwagi. x a co do tego....:) ja jak ja...żabo ostatecznie jesteśmy tej samej płci ale przytocz swój własny cytat do twojej pogoni za kolegą Xx.... ta suka z chcicą brzmi juz nieco gorzej, nie ?:P

Gość conk
F.O.CH.- fachowa obsluga chuja

Żaba,nie zamierzam się z Tobą przepychać,bo mam ciekawsze rzeczy do roboty.A to,czy jestem gdzie trzeba odpowiednio twardy,to już naprawdę nie Ty będziesz sprawdzać;więc nie kłopcz się nie swoimi sprawami :) Z Tobą nie da się zabawnie poużerać,boś na to zbyt płytka; do tego trzeba mieć ciekawą osobowość.Przykro mi: Ty jej nie masz...