Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na antybiotyku :(

Facet z fochem - co robić?

Polecane posty

no muszę ci powiedzieć, że ja w ogóle mam przedziwne szczęście do tego typu zamieszań co wejdę to coś się dzieje :P

Aha,schowajcie popcorn i chrupki,ciągu dalszego,a tym bardziej happy endu nie będzie. Pożegnaliśmy się w zgodzie,życząc sobie pomyślności w dalszym życiu (w tym zdrowia). The show is over.

bosz naprawdę ciężko myślisz:O według tego co sama chwilę temu stwierdziłaś ty za nim ja za tobą proste? ja wzięłam sobie twój cytat do serca teraz ty weź swój cytat do swego:P

w zgodzie no no tu już jedni rozeszli się w zgodzie....

Gość a kto pamięta jak ike
została publicznie zlinczowana przez mistrza ręka do góry :D

skoro tak Ike, to może optymizmem jakimś okrasisz któreś z wejść i pokusisz się o komentarz :jeszcze kafe nie zginęła"? czy to jednak za dużo powiedziane? ;-)

"Pożegnaliśmy się w zgodzie,życząc sobie pomyślności w dalszym życiu (w tym zdrowia)." ­ psychicznego też, mam nadzieję? :P ­ "Z Tobą nie da się zabawnie poużerać,boś na to zbyt płytka; do tego trzeba mieć ciekawą osobowość.Przykro mi: Ty jej nie masz.." ­ napisała najnudniejsza z męskich cipek na kafe! ­ och co za cios, chyba się nie podniosę do końca stulecia :classic_cool:

"psychicznego też, mam nadzieję?" x Żelek,to były życzenia dla niej,a nie dla Ciebie :P x "napisała najnudniejsza z męskich cipek na kafe!" x Świadomość,że moja osobowość nie jest w Twoim guście,bez wątpienia nie pozwoli mi spokojnie spać :D x "och co za cios, chyba się nie podniosę do końca stulecia" x To leż spokojnie,oby jak najdłużej i bez znaku życia :P

Gość nie widze postow
ej temat zaraz spadnie. to juz koniec i po milosci? wysmarkalem sie w poduszke.

Gość gość
mój ma focha co dwa-trzy dni. zaczynam zaznacaac na kaledarzu dni z jego fochem - po miesiacu zobacze jak to realnie wyglada - cos mi sie zdaje ze bedzie około 80% dni zaznaczonych.... no i chyba baj baj, a przy nastepnym zwiazku spierdzzielac gdzie pieprz rosnie jak na kolejnego pana focha trafie.