Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość legecvhhvv

czy to jest normalne, czy moze MAM COS Z GLOWA? bardzo perosze wejdzcie

Polecane posty

Gość no nie hahha
o koorwa ;D

Gość anekatips
ahahaha ja też tak mam, 'alternatywna'(myślowa) wersja mnie jest najczęściej wokalistką zespołu :P

Gość Życie to nie sen
Jeżeli fantazjujesz od czasu do czasu, to OK, ale częste takie marzenia świadczą o niedojrzałości i wtedy lepiej z tym walczyć.

Gość głupiaaaaaaaaaaa
Hahah, ja tak często mam jak słucham post-hardcore, czyli mojej ukochanej muzyki, albo jak się kąpię. Wtedy wyobrażam sobie, że jestem gitarzystką w zespole, robię hałas na scenie i udzielam wywiadów. :D

Gość Winfb
Tak np ,że mam starszą siostrę i mowimy sobie o wszystkim

Gość gość
o kurfa. a ja to sobie wyobrażam, że kogoś kocham i ta osoba mnie kocha, pasujemy do siebie idealnie, nawet wadami :P i np. wyobrazam sobie o co sie sprzeczamy, jak uprawiamy seks, jak sie godzimy i rozne problemy w naszym zwiazku, ze ja jestem strona ktora olewa a ta druga strona sie stara, ze staram sie ukryc jak bardzo mi zalezy hehehe niestety ale to jest psychiczne!!

Gość gość
albo ze mam kupe hajsu o czym nie wie nikt i nagle sie dowiaduja moi znajomi, mam na sobie z***biscie drogie ubrania i oni patrza na mnie z zazdroscia. wyobrazam sobie tez ze jestem dyktatorem panstwa i naduzywam swojej wladzy, ze morduje cala rodzine i wszystkich ktorzy mi sie czyms naraza

Gość Nareszcie

To się nazywa maladeptive daydreamjng