Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna_bez_nadzieji

KARMO, BOZE COKOLWIEK TAM JEST !!!!

Polecane posty

Sluchajcie, czekam na telefon w sprawie pracy. Tym razem to jest sprawa zycia lub smierci. Jak mi jeszcze ta Sila Sprawcza uratuje dupe to przysiegam zrobic nastepujace rzeczy: 1. Jak tylko sie dowiem ze mnie zatrudnili nie wypale juz ani jednego papierosa 2. Pojde w ciagu 7 dni oddac krew 3. Podejde do obcej osoby na ulicy ktora bedzie miala zyczliwe oczy i dam jej 100 euro zaraz po pierwszej wyplacie Narazie tylko te 3 ale jeszcze cos wymysle! To mowie przy swiadkach!

--> Podejde do obcej osoby na ulicy ktora bedzie miala zyczliwe oczy i dam jej 100 euro zaraz po pierwszej wyplacie a kiedy będzie wypłata? przypadkiem mogę przechodzić obok bankomatu :P

i rozprawiczę jednego losowo wybranego prawika z tego forum

jeszcze nie wiem.... ale cie poinformuje zaraz jak do mnie zadzwonia :P 4. Pojde do kosciola, ktoregos z chrzescijanskich i bede sie szczerze i zyczliwie modlic za szczescie tej babki ktora mnie zwolnila

Gość :)))))))))))
Paulina?

Gość Biedny Prawik
Zrób ze mnie mężczyznę, proszę :)

Gość Zuzanna Amelia & 28
Podejdz do jakiejs ososby na ulicy i powiedz jej komplement.

cwana w necie, tzipa w świecie ----->>> Na czas realizacji przedsiewziecia nazwe cie Zosia, oki? :P 1. Jak tylko sie dowiem ze mnie zatrudnili nie wypale juz ani jednego papierosa 2. Pojde w ciagu 7 dni oddac krew 3. Podejde do obcej osoby na ulicy ktora bedzie miala zyczliwe oczy i dam jej 100 euro zaraz po pierwszej wyplacie 4. Pojde do kosciola, ktoregos z chrzescijanskich i bede sie szczerze i zyczliwie modlic za szczescie tej babki ktora mnie zwolnila i rownie goraco modlic za powodzenie w zyciu jakiejs obcej Pauliny 5. Za Zosie "Prosze, pomodl sie o powodzenie w pewniej bardzo waznej dla mnie sprawie niech to bedzie 5 dobra rzecz jaka zrobisz" 6. Komplement dla obcej osoby na ulicy

To swietnie! Gratuluje. A czemu wczesniej sie nie pochwalilas tylko az po dwoch tygodniach?

Ah, rozumiem. Wszystkiego dobrego zatem i oby Ci sie wiodlo. :) Powodzenia w nowej pracy i jeszcze raz gratuluje. Kiedy zaczynasz?

Dziekuje Ci bardzo :) Zaczynam za tydzien. Tydzien wolnego bo w piatek wlasnie skonczylam poprzednia prace. Teraz przechodze do wykonania listy. Jutro lece oddac krew i zaraz tu obok mnie lezy ten ostatni papieros i potem juz zgodnie z obietnica koniec. Poraz kolejny moje zycie sie uratowalo w oststnim mozliwym momencie :D

Dodaje zatem topik do ulubionych. Pisz tutaj i ja bede sledzic jak Ci sie uklada, okay? Pa pa!

Gość niby bezrobotna a na
fajki to ma :o