Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamelełon

Pewna znajomość z dziewczyną - pytanie

Polecane posty

Gość Kamelełon

Na początku wyjaśnię czemu akurat w takim miejscu pytam - kobiety chyba znają się najlepiej nawzajem i swoje psychiki :D A więc tak, jakiś czas temu poznałem dziewczynę na necie, wychowuje sama dziecko na ale nie ważne, mi to nie przeszkadza. Po, krótkiej wymianie zdań dała mi swój nr. i zaczęliśmy esemesować na każde tematy (jeszcze się nie spotkaliśmy bo ponoć nie ma z kim dziecka zostawić etc.) wczoraj do mnie zadzwoniła i znowu gadka na temat całego życia, chyba dobrze nam się gadało skoro przegadaliśmy 4 h do nocy. No i dzisiaj się nie odzywa, zazwyczaj to ja do niej pierwszy pisałem esemesa ale pomyślałem, że może jeden dzień dobrze ją tak "przetrzymać" skoro się nie odzywa i ew. jutro się odezwać w przypadku braku kontaktu? Bo dziewczyna pomyśli, że "ma mnie w garści" i że się narzucam :D

Gość AM78
Nie przesadzaj - póki się nie znacie dobrze nie oczekuj, że kobieta będzie sama Cię zaczepiała. Co innego w związku, a co innego w sytuacji gdy praktycznie wcale się nie znacie. Net i wszelki kontakt pośredni to krzywe zwierciadło rzeczywistości.

Gość Kamelełon
Ok, dzięki za odpowiedź! Żeby było śmieszniej...właśnie się odezwała z pytaniem czy śpię cały dzień bo się nie odzywam :P Napisałem, że byłem zalatany etc. bo w sumie pisać, że się nie odzywałem bo ona nie pisała i myślałem, że była zajęta to chyba kicha :D

Gość wredna taka!
jakie wy macie problemy :D wiadomo, że większość dziewczyn woli jak chłopak się pierwszy odzywa, nie czekaj, tylko jak Ci zależy to odezwij się pierwszy :) Korona Ci z głowy nie spadnie, a i jej będzie przyjemnie :)

Gość AM78
Czyli gierki. Niezbyt to dojrzałe.