Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika88485

Były z bukietem róż

Polecane posty

Gość Mika88485

Nie wiem co myslec. Zerwalam z Tomkiem jakies 3 lata temu. w tym czasie bylam w innym zwiazku ,ktory rozpadl sie przez zdrade-nie moja. Tomek w tym czasie wzial slub, urodzila mu sie coreczka. dzisiaj jestem w pracy a kolezanka do mnie "Ktos do Ciebie". wychodze a tam Tomek z bukietem roz. O co kurde chodzi????? zgłupialam. fajnie dostac kwiaty,ale czerwone roze od bylego,ktory ma zone i dziecko? nie wiem jak to rozumiec. mowilam mu,ze nie kocham go juz od dawna, lubie jako faceta ,ale nic wiecej i ze jezeli znudzilo mu sie zycie z zona to niech nie liczy na seks ze mna. a on,ze nie liczy na nic,ale musi sie ze mna spotkac od czasu do czasu, porozawiam, zobaczyc mnie. co myslicie? sciemnia?

Gość Mika88485
to nie jest prowo!

Gość szxcwscxscwcw
jakbym o mężu siostry słyszała, najpierw ją zostawił, ożenił się, zrobił dziecko (drugie, bo siostrze też zrobił), no i potem mu się znudzila i chce do siostry wracać . Bo ją kocha buhahahah nawet na tego gościa nie patrz@@@

Gość Mika88485
nikt nie poradzi?

Gość Mika88485
szxcwscxscwcw spoko, nawet nie potarfilabym sie z nim przesac, wiec kwestia seksu nie wchodzi w gre i on o tym wie. poza tym powiedzialam mu,z ma zone, dziecko-rodzine o ktora powinien dac, zone zabiegac, jej dawac kwiaty.

Gość Mika88485
.