Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rryku2

Umie ktoś programować w Visual Basic

Polecane posty

Gość rryku2

Mógłby mi ktoś napisać procedure 1.W skoroszycie programu MS Excel pozostaw tylko dwa arkusze i nadaj im nazwy: Liczby oraz Wynik . 2.W arkuszu Liczby zaznacz zakres komórek b3:e3 i nadaj mu nazwę zmienne, a komórką z zakresu C2:C6 w arkuszu wynik nadaj nazwę Dane 3.Nagraj makro przez zapis czynności lub napisz procedury umożliwiające przechodzenie między arkuszami Liczby oraz Wynik. Utwórz przyciski do tych procedur. 4.Napisz procedurę losowanie, która wylosuje 4 różne liczby całkowite z zakresu od 15 do 45, i wpisze te liczby do komórek zmienne. Następnie napisz polecenie sumowania wszystkich wylosowanych liczb, a wynik działania wyświetl w oknie MsgBox w postaci komunikatu. 5.Napisz procedurę mnożenie, która pomnoży liczby z zakresu zmienne przez wczytaną z klawiatury za pomocą funkcji InputBox liczbę o nazwie mnożnik. Zapisz przemnożone liczby do komórek dane w arkuszu Wynik. 1,2,3 pkt umiem, chodzi mi o 4 i 5.

Gość yueutyetuyu
Człowieeeeeku (/kobieto:classic_cool:) Ostatni raz vb widziałam w 2004 roku. Idź z tym w cholere🖐️

Gość Ya pyerdole
Na forum dla starych, grubych bab i nieudaczników pytać się o Visual Basic :-d 🖐️

Gość zielo
ktos ma kolosa na PŚk:D